Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De uitdagingen van een Outdoor Distributed Antenna System installeren
Outdoor gedistribueerde draadloze antenne systemen , ook wel bekend als DAS -netwerken , zijn ontworpen om te dekken , en de gaten in breedband internetdiensten . Vaak gebruikt op universiteiten , op het platteland en grotendeels onontwikkeld locales , de uitdagingen voor een succesvolle installatie zijn specifiek . Het kiezen van de primaire antenne en het bepalen van de apparatuur die nodig is voor een adequate dekking zijn leider onder deze . Broadcast Antenne Type

Talrijke soorten antennes bestaan ​​om de oorspronkelijke breedband signaal naar de verschillende repeaterstations beschikbaar . Dessins zoals dish - based of high power Yagi antennes bieden solide assortiment , vaak in de tientallen mijlen . Deze systemen zijn echter gevoeliger voor breuk signaleren van bomen en concurrerende structuren . Omnidirectionele systemen niet deze beperkingen hebben dezelfde hoogte, maar ten koste van verminderde range . De grootste uitdaging is het bepalen wat kwaliteit nodig samen met behandeling van het terrein waarin de antenne wordt geïnstalleerd .
Kosten

kosten een grote breedband infrastructuur installatie
is een primaire factor in een verreikende breedband installatie . Of de kosten geheel of gedeeltelijk wordt gedragen door de eindgebruikers , is vaak de belangrijkste overweging bij het vaststellen welke apparatuur wordt gebruikt om de buitenantenne arrays dienen . Kosten variëren afhankelijk van de mix van hardware en services gebruikt , alsook met betrekking tot kosten van degenen die het te installeren .
Speed ​​

breedband steeds meer alomtegenwoordig , en wellicht ook nodig , de uitdagingen van het installeren van deze systemen te verhogen . Media-inhoud vereist meer en meer bandbreedte in de tijd , noodzakelijk niet alleen verhoogde capaciteit van de internet service provider , maar ook de hardware die wordt gebruikt om deze verhoogde snelheden verwerken . Draadloze toepassingen met behulp van repeaters die de signalen langs langere afstanden gemeten in mijlen of kilometers moet klaar zijn voor het overleven van interferentie . Deze interferentie manifesteert in weer en neerslag , concurrerende signalen van magnetrons en andere apparaten , en andere factoren . Deze hardware problemen moeten worden afgewogen tegen de kosten .
Concurreren Signalen

Elke draadloos internet breedband systeem moet relatief vrij van concurrerende interferentie van andere systemen. Bij de evaluatie van deze netwerken , moet het bereik van de mobiele telefoon repeaters , microgolf - oven interferentie en andere draadloze systemen in de 2,4-5,8 GHz banden geëvalueerd worden om hun effect op het draadloze systeem .
< br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een externe comput…
·Hoe een computer te verbinden …
·Belang van Data Transfer Rate …
·Hoe te verbinden van een Mac n…
·Hoe te vertellen als uw systee…
·Hoe u de HP Network Devices On…
·Nema Distributie Types 
·Hoe vindt u het MAC- adres van…
·Toepassingen voor een Wireles …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een PPPoE-client configurere…
·Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
·De optimale MTU Size voor de Ethernet 
·How to Set Up een PXE Server Met Kicksta…
·Hardware vereisten voor een Windows 98 P…
·Webmin is niet toegankelijk Van WAN 
·Hoe te schrijven op Draad Met een Marker…
·Hoe te Undelete een Exchange Mailbox 
·Hoe je de instellingen wijzigen op een 2…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com