Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te vertellen als uw systeem is gehackt
Op een bepaald moment , zal iedereen die een computer gebruikt hebben zijn computer gehackt door een soort van schadelijke software die in staat van het stelen van persoonlijke gegevens of uw computer te vernietigen . Hoewel preventie is altijd het beste , sommige virussen en wormen zijn zo nieuw dat anti - virus software niet te kunnen detecteren . Als u denkt dat uw computer kan zijn gehackt , zijn er enkele stappen die u kunt nemen om deze diagnose te bevestigen . Instructies
1

Bepaal het type probleem dat u heeft met uw computer . Verschillende soorten virussen , wormen en andere schadelijke software werken anders , dus je moet weten wat er mis is . Is uw computer steeds trager ? Of misschien heb je iets gedownload en het bleek te zijn besmet . Kopen van 2

Voer een virusscan uit een opstart-cd . Virus scanning software wordt geïnstalleerd op de harde schijf en lopen vanaf daar , maar er zijn een aantal virussen die in staat zijn het opsporen van de start van de virusscan en verbergen . Boot CD -software kan worden gekocht op het internet en op een CD gebrand .
3

Controleer de resultaten van de scan . Als het virus scan iets gevonden , noteer de namen van de virussen of trojans , en controleer of het internet om te zien of er een andere manier om ervoor te zorgen het probleem bestanden zijn voorgoed voorbij .

Reboot 4 uw computer . Als het probleem u ervoeren was een trage besturingssysteem , test het uit nu om te zien of er enige verbetering. Als dat zo is , dan de scan deed zijn werk . Zo niet, kan er nog steeds kwaadaardige software op uw computer .
5

Voer een ander virus scan . Alle anti-virussoftware is niet gelijk gemaakt , wat betekent dat verschillende programma's zijn voor het opsporen en verwijderen van verschillende virussen . U kon uw originele virusscanner draaien op dit punt . Echter , als je het uit te voeren in het verleden en het is niet iets gevonden , kunt u een nieuw programma te downloaden en voer het uit . Voor het beste resultaat , lopen verschillende programma's om ervoor te zorgen je zo veel virussen als je kan hebt verwijderd .
6

Het besturingssysteem opnieuw installeert . Als al het andere faalt , is het tijd om Windows , of wat dan ook het besturingssysteem dat u gebruikt opnieuw installeren . Dit is de enige echte manier om ervoor te zorgen dat alle kwaadaardige software is verdwenen . Als je niet bekend bent met de Windows-installatie -proces , het inhuren van een professional om omgaan met de installatie kunt u wat tijd besparen en een grote hoofdpijn . Back-up van alle bestanden die u nodig hebt voordat je opnieuw installeert , maar zorg ervoor dat ze weer lopen door een virusscanner alvorens ze op te slaan op uw harde schijf na de installatie . Als een van deze bestanden zijn geïnfecteerd , zal u opnieuw infecteren uw gehele systeem en zijn weer terug bij af .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe het opzetten van de Window…
·Hoe je IP adressen converteren…
·Hoe je DNS records synchronise…
·Hoe om te kijken naar Connecti…
·Hoe te Knelpunten die zich voo…
·Hoe maak je een client -comput…
·Autoverification Protocollen 
·De vereisten voor een Certifie…
·Hoe om te bepalen hoeveel subn…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Radio Communications Protocol 
·Hoe Reverse DNS Lookup Verander 
·Hoe je uitschakelen 8e6 R3000 Met Regist…
·Hoe te Metatags bekijken op een website 
·Hoe kan ik Identiteitscontrole een Netop…
·Hoe maak je een Nework Drive Vind 
·Gegevens Link Control Protocols 
·Verbinding maken met draadloos internet …
·Hoe te Voice Vlan configureren op 3560 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com