Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Autoverification Protocollen
Bij ziekenhuizen , worden patiëntenpopulaties groeien , gedeeltelijk te wijten aan snel vergrijzende babyboomers . Daardoor worden ziekenhuislaboratoria probeert meer te automatiseren , zodat ze doelen kunnen bereiken met minder personeel . Ziekenhuizen zijn steeds bezig met het vinden van manieren om een betere dienstverlening tegen lagere kosten , wat heeft geleid tot een nieuw onderzoek van de manier waarop ziekenhuizen functioneren. Om ervoor te zorgen dat nieuwe beleid wordt uitgevoerd , ziekenhuizen moeten vertrouwen op autoverification . Regelgeving

Ziekenhuis afdelingen
vaak hebben accrediteren van organisaties die regels die de afdelingen moeten zich houden aan maken . Deze organisaties zijn groepen van medische professionals , zoals de Gemengde Commissie en de Community Health Accreditatie Program, dat een beoordeling van andere medische organisaties. De landelijke regelgeving opgelegd door de Clinical Laboratory Improvement Wijzigingen , die zijn een reeks verordeningen die zijn gemaakt door de Food and Drug Administration , volgens " Advance voor beheerders van het Laboratorium . "
Autoverification Testen

Software programma's
helpen afdelingen automatisch controleren of ze voldoen aan de wettelijke normen . Deze autoverification programma's moeten ten minste jaarlijks worden getest , volgens " Advance voor beheerders van het Laboratorium . " Nieuwe autoverification systemen moeten zo snel getest worden als ze live zijn .
Milieu

Wanneer het autoverification programma voor het eerst wordt getest , moet het in een omgeving worden getest dat niet zal invloed hebben op de autoverification , vertekening van de resultaten , volgens " Advance voor beheerders van het Laboratorium . " Bijvoorbeeld , de temperatuur of vochtigheid van de kamer kan het scheeftrekken enkele van de resultaten als ze niet consequent .
Documentation

De details van het autoverification programma test moet worden gebracht in een document met informatie over de omgeving waar de autoverification programma zal worden getest en de activiteiten die nodig zijn bevat . Deze documentatie leidt tot een audit trail dat er fouten in de test te worden teruggevoerd naar de originele bron maakt , volgens Abbott Diagnostics .
Laboratorium Testen

Autoverification programma
vertrouwen op een reeks van ja /nee vragen die de professionals in de gezondheidszorg leidt tot verschillende conclusies , volgens de Clinical Laboratory en Standards Institute . Gebeurtenissen in het laboratorium bepalen hoe de autoverification proces wordt uitgevoerd , maar de informatie technologie kan worden gebruikt om de snelheid waarmee deze autoverifications kan worden uitgevoerd te versnellen .
Consistentie

Autoverification procedures moeten snel bepalen of de resultaten van een test in het normale bereik of als de resultaten in een bereik dat niet wordt beschouwd als ernstig , volgens West Gard . Autoverification moet ook controleren om ervoor te zorgen dat er geen tegenstrijdigheden in de tests . Als er inconsistenties , zullen de tests waarschijnlijk moeten worden overgedaan . Autoverification systemen worden nauwkeuriger gemaakt door het onderzoek van succesvolle autoverification systemen en bepalen wat deze systemen doen dat ze effectief gemaakt , volgens Abbott Diagnostics .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Faces Met Leestekens Zo…
·Negen elementen van een netwer…
·Hoe maak je een Work computer …
·Hoe maak je verbinding een fax…
·Hoe te Gedeelde mappen weergev…
·Hoe te Documenten Transfer naa…
·Hoe maak je een submask Bereke…
·Wat doet de Wallen op een Veri…
·Beschrijf een sessie tussen tw…
  Related Articles
Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
802.11 Beveiligingsprotocollen 
Wlan Beveiligingsprotocollen 
GSM MAP Protocollen 
IEEE 802.15.4 protocollen 
Soorten Wireless Protocollen 
WEP-beveiliging Protocollen 
Mobiliteitsmanagement Protocollen 
MiWi Protocollen 
  Netwerken Articles
·Hoe om te weten als uw computer Bluetoot…
·De voordelen van internettoegang in plat…
·Definieer Wireless Modem 
·Voordelen & Nadelen van Wireless LAN 
·Toegang tot een WRT54G2 V1 Linksys Route…
·Hoe maak je een grote 1GB bestand Stuur …
·Hoe een STC DSL Modem Setup 
·Hoe te herstellen Facebook Pagina E 
·Hoe te wijzigen MX-records voor Network …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com