Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat doet 3G Weet voor laptops?
3G ( en 4G ) data plannen kunt laptops om verbinding met het internet via de mobiele telefoon datanetwerken . Voor mensen die hun computer tijdens het reizen , een 3G- data-abonnement kan de computer verbinding met het internet bijna overal , zonder dat u een Wi - Fi- verbinding te vinden . Hardware vereisten

3G data-abonnementen
vereisen dat u een GSM modem voor uw computer . In de meeste gevallen zal dit een apparaat , genaamd een dongle , die wordt aangesloten op de computer via een USB- poort. De USB- poort zorgt voor stroom , en de dongle heeft een verborgen antenne . Deze soorten dongles komen meestal met een schijf met compatibele stuurprogramma's die door uw mobiele provider ; de modem wordt meestal gesubsidieerd door de vervoerder in ruil voor het krijgen van een mobiel data-abonnement . Sommige computers worden geleverd met ingebouwde cellulaire modems aangesloten op het moederbord . Een recente technologie op een aantal diensten is de mogelijkheid om uw mobiele telefoon te gebruiken als een mobiele WiFi-hotspot .
HSDPA data-abonnementen

AT & T en T - Mobile gebruik van de GSM-netwerk standaard voor spraak , die 3G-verbindingen geeft via HSDPA , wat staat voor High Speed ​​Data Packet Access . In theorie , HSDPA zorgt voor een snellere download snelheden dat de concurrerende EV - DO standaard , en niet toestaat een telefoon om zowel spraak als data te gebruiken op hetzelfde moment . ( AT & T heeft deze technische functie wordt gebruikt als een marketing tool in tv- advertenties ) . Terwijl T - Mobile en AT & T zowel HSDPA toegang verschaffen , ze hebben elk iets andere radiofrequenties , wat betekent dat je niet kunt gebruik maken van een AT & T- cellulair modem met een T - mobile account en vice versa . AT & T in een poging om van T - Mobile 's activa te verwerven heeft gezet . Het Amerikaanse ministerie van Justitie en het Congres werden de herziening van de voorgenomen fusie en de mogelijke gevolgen daarvan in mei 2011 .
EV - DO data-abonnementen

Sprint en Verizon
zijn UMTS netwerk providers voor mobiele spraak- plannen , en de EV - DO ( een afkorting voor Evolution data Optimized of Alleen Evolution gegevens . Terwijl de onderliggende UMTS- technologie die EV - DO werkt dan is ongeveer 15 tot 20 procent van de wereldwijde mobiele telefoon markt wereldwijd , EV - DO is iets minder dan de helft van de Amerikaanse markt voor 3G data-abonnementen . Vanwege netwerkcongestie kwesties , EV - DO als een data-abonnement is vergelijkbaar in prestaties HSDPA data-abonnementen . Omdat dekkingsgebieden , signaalsterkte en netwerkcongestie zo verschillend , het is moeilijk te zeggen definitief welke biedt betere doorvoersnelheid .
Constraints op 3G Plannen

draadloze carriers
moeten totale bandbreedte van het netwerk te beheren . om dat te doen , zetten ze up bandbreedte caps op draadloze 3G- plannen . je betaalt een vast bedrag voor de bandbreedte die u wilt gebruiken in een bepaalde maand , en betalen een toeslag als je over die grens . Hoewel de reclame voor dit soort plannen tonen laptops streaming films draadloos en . impliceren ze worden verstuurd via het mobiele datanetwerk , de realiteit is dat te doen zal snel rack up toeslagen Wees verstandig - downloaden van uw grootste bestanden op uw laptop wanneer deze is aangesloten op een Wi - Fi- netwerk of aangesloten thuis of het kantoor . Gebruik de 3G-abonnement alleen als u geen andere aansluiting hebt .
Vergelijkingen met andere technologieën
Alle p van de 3G data-abonnementen vanaf mei 2011 zijn langzamer dan het gebruik van een Wi - Fi-verbinding . Het belangrijkste voordeel van 3G is dat bijna overal kunt u een mobiele telefoon signaal te krijgen, kunt u internettoegang voor uw computer te krijgen . 4G draadloze service wordt uitgerold door Verizon , T - Mobile en AT & T , en 4G- modems beschikbaar zijn , ze hebben niet zo breed dekkingsgebied nog niet, maar ze zullen uiteindelijk verdringen 3G draadloze plannen als 3G draadloze plan verdrongen 2G degenen

.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Belangrijke stappen voor een N…
·Hoe om te doen Wired Networkin…
·Hoe maak je een thuisnetwerk c…
·Traceroute Alternatieven 
·Wat zijn de nadelen van online…
·Hoe uw IP Zoek op Netgear DHCP…
·Hoe kan ik mijn iPhone synchro…
·Hoe maak je een Facebook event…
·Wat is een Subnetwork adres ? 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe maak je een 3G- USB-modem gebruiken …
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
  Netwerken Articles
·Hoe maak ik mijn laptop Run Wirelessly 
·Hoe maak je een kabelmodem Fix Wanneer d…
·Hoe kan ik een Linksys WRT54G V1 Draadlo…
·Hoe te Domeinnamen Resolve 
·Hoe Network Cables Run Buiten een huis 
·Hoe maak je een modem en Computer Zoals …
·Hoe kan ik een Enable Ethernet Adapter i…
·Wat is een Linksys WEP code ? 
·Toegang krijgen tot het 2Wire Modem 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com