Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Traceroute Alternatieven
traceroute is een hulpprogramma dat laat zien hoeveel sprongen er in een netwerk tussen uw computer en een IP-adres . Hoe lang het duurt om de bestemming in milliseconden te bereiken wordt ook getoond . Traceroute wordt gebruikt vanaf een command prompt door het intypen van het commando , gevolgd door een domeinnaam of IP -adres . In windows , het commando " tracert " en in Unix is ' traceroute . " Alchemy Trace

Alchemy Trace is een freeware , standalone programma dat compatibel is met Windows 98 tot Windows XP . Na het uitvoeren van het programma , je typt in een domeinnaam of IP- adres in de adresbalk tekstvak en klik op de knop "Start " . In het midden van het venster zal het allemaal van je hop te tonen , het aantal hops , en hoe lang het duurt om te communiceren met elke hop . U kunt ook uw timeout tijd veranderen , het maximum aantal hops je wilt zien , en andere instellingen aan de onderkant van het venster Alchemy Trace .
VisualRoute

VisualRoute
is een grafische vorm traceroute programma. Het toont een kaart en alle van de hop tussen u en het adres of domeinnaam , die u kiest te traceren . Het toont ook een grafiek met alle IP-adressen die u hop door en de tijd die nodig was om te passeren . Gewoon typen in de adresbalk het adres of domein dat u wilt de " Trace " knop om uw sporen te beginnen traceren en klik . VisualRoute heeft een 15 - dagen gratis proefperiode . Daarna moet u een licentie- vergoeding te betalen . Er is ook een lite versie beschikbaar voor gratis downloaden, maar sommige van de functies zijn uitgeschakeld .
NeoTrace

NeoTrace
is een grafische spoor instrument gemaakt door Neoworx , Inc Nadat u typt in het domein of IP- adres dat u wilt traceren in het doel in en klik op ga , het zal u een kaart met alle routes uitgetekend dat het duurde om naar uw doelgroep te geven . Aan de rechterkant van het scherm informatie zoals het IP -adres , locatie en zijn coördinaten . U kunt ook een lijstweergave , waarin u het IP-adres en opgelost domeinnaam van elke hop , en de ping tijd van elke hop zal laten zien . Knooppunt uitzicht zal u al de verschillende knooppunten je sprong door naar uw doelgroep . NeoTrace heeft een 30 - dagen gratis trial .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te gebruiken Facebook om t…
·Hoe om verwijderde bestanden t…
·Hoe vindt u de domeinnaam van …
·Hoe de iMac streamen naar een …
·Hoe maak je een Forgotten Pass…
·Hoe te verzenden een gratis fa…
·Belang van Computer Multimedia…
·Hoe maak je een Web Folder Ver…
·De voordelen & nadelen van de …
  Related Articles
Alternatieven voor Network Magic 
Alternatieven voor de Sierra Wireless Ai…
Alternatieven voor een tweede telefoonli…
Hoe de Traceroute Command Gebruik 
Traceroute Informatie 
Traceroute instructies 
Struts Tiles Alternatieven 
Traceroute Protocol 
Stappen om een ​​traceroute uitvoeren 
  Netwerken Articles
·Hoe te herstellen mijn Comcast Router 
·Hoe het opzetten van een Router met DSL …
·Forward Error Correction Technieken 
·Hoe maak je draadloos breedband modems i…
·Hoe te verbinden met een netwerk schijf …
·Hoe maak je een Locatie Van een IP-adres…
·Mijn Linksys Wireless - B Media Link WEP…
·Hoe kan ik een laptop gebruiken in een H…
·Hoe te gebruiken VoIP Met een Wireless H…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com