Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De voordelen & nadelen van de inzet van VPN's
Zelfs als u niet werkt in het kantoor , kunt u de functionaliteit van het werken aan een netwerk via een virtual private network ( ook wel aangeduid als een VPN ) te hebben. Dit netwerk stelt u in staat om toegang te krijgen tot toepassingen die zijn opgeslagen op het netwerk . Werknemers die werken voor een bedrijf op afstand en studenten die online leren zijn twee groepen die vaak gebruik maken van VPN's . Data Encryption

Wanneer u bent aangemeld bij een virtual private network , de gegevens die u verzendt via het internet is gecodeerd . Als u een beveiligd draadloos internet provider niet kunt vinden en gebruik maakt van een onbeveiligde verbinding , verbinden met de VPN beschermt de veiligheid van uw gegevens . Uw kantoor kan verlangen dat u zich aanmeldt bij een VPN bij het reizen naar de veiligheid van uw werk , gebaseerd op encryptie definities van de VPN 's zorgen .
Remote Access

Met behulp van een VPN is een voordeel voor een bedrijf omdat het mogelijk maakt werknemers op afstand te werken . Zodra een medewerker van het virtueel prive-netwerk , kan hij toegang tot alle bestanden op de computer het netwerk van uw kantoor . Dit betekent dat hij toegang tot dezelfde bestanden hij kon in het kantoor , en het gebruik van programma's die op het netwerk zijn woonachtig in plaats van op de harde schijf van zijn computer . Dit maakt het ook mogelijk meerdere personen te werken aan bestanden en deel ze op het netwerk op afstand .
File Transfer

Bij aansluiting op een VPN , resulteert dit in uw data reizen door twee verschillende aansluitingen . De eerste is de Internet-verbinding kunt u verbinding maken met de VPN te gebruiken en de tweede is de VPN zelf . Dit is een nadeel, omdat het meer verbindingen in een keten , hoe groter de kans dat gegevens verloren raken , uitgezonden buiten de orde, of een verbinding worden verbroken .
Speed ​​

bij aansluiting op een VPN , een werknemer heeft om twee verbindingen te maken . Dit betekent dat hij de tijd nemen om verbinding met een Internet provider en de VPN . Indien de werknemer een beperkte hoeveelheid tijd , zoals korte layovers op een luchthaven , of de noodzaak om informatie te krijgen voor de ontmoeting met een cliënt in zijn kantoor , kan deze vertraging worden kritisch .
< Br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Laat twee computers op …
·Wat is het verschil tussen Hos…
·Hoe te Stranded Wire gebruiken…
·Verschil tussen Upstream en Do…
·Hoe kan ik een poort sluiten i…
·Hoe de Spam Filter inschakelen…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
·Hoe voeg ik een andere bedraad…
·Telnet Programma's 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe gaat u naar CLI op de HP ProCurve 26…
·Extranet Kenmerken 
·Hoe te controleren of uw pc is voortdure…
·Kan geen verbinding maken naar FTP Downl…
·IEEE 802.15.4 protocollen 
·Hoe te Grade Met Percentages 
·Hoe te Setup Internal LAN 
·Doe het zelf Yagi Breedband Antenne 
·Hoe je de router wachtwoord wijzigen op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com