Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Extranet Kenmerken
Een extranet kan een bedrijf om zijn klanten en leveranciers te verbeteren door het delen van de informatie die is opgeslagen op de zakelijke intranet of het verstrekken van een inlichtingendienst . Een gebruiker moet een gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot een intranet via het extranet systeem , als zekerheid is een belangrijke extranet kwestie . Voor retail bedrijven en publieke organisaties , kan een extranet de gebruikerservaring te verbeteren . Infformation Sharing

Sharing informatie
is een belangrijk kenmerk van een extranet . Verschillende types van industrieën vinden dat dit stroomlijnt het werk en verhoogt de productiviteit . Bijvoorbeeld , een groot bouwproject omvat meestal meerdere ondernemingen . Het project management bedrijf kan alle relevante projectdocumenten op haar extranet gezet zodat de andere partners er toegang toe . Dit zorgt ervoor dat elk bedrijf heeft gelijke toegang tot informatie - en bezuinigingen op het afdrukken en verspreiden documenten om alle partijen . Productiebedrijven zijn een ander voorbeeld . Ze kunnen de technische specificaties echter gezet voor de onderdelenvoorziening op een extranet , dat een leverancier eenvoudig en snel kunt controleren .
Toegang tot informatie

, een extranet is niet alleen laten zaken van een onderneming partners toegang tot de gegevens , het biedt een regeling voor de werknemers om toegang te krijgen tot het intranet als ze niet op kantoor zijn , of in satellietkantoren in andere delen van de wereld . Het extranet maakt het ook mogelijk medewerkers binnen het bedrijf toegang tot het internet als op het werk . Het bedrijf heeft meestal firewalls en andere veiligheidsmaatregelen geïnstalleerd ; dit voorkomt dat extranet te gebruiken door werknemers en zakenpartners schenden gevoelige informatie op haar intranet
Consumer Applications

. extranetten bieden retailers de gelegenheid om de klantervaring door middel van online customer - service tools te verbeteren . Online klanten kunnen inloggen op een account op een website en het bijhouden van hun orde , evenals vinden product aanbevelingen op maat van de klant eerdere aankopen . Een extranet biedt ook een communicatie- punt voor de klant om inlichtingen in te winnen , of een klacht . Publieke organisaties , zoals de Internal Revenue Service , maken gebruik van een extranet voor het indienen van belastingformulieren via het internet mogelijk te maken.
Nadelen

Veiligheidsaspecten
zijn een erkend nadeel van een etxranet . Dit is omdat een extranet is verbonden met internet . Het is kwetsbaar voor hackers en virusaanvallen , en het houden van de security update is onderdeel van de kosten verbonden aan het handhaven van een extranet . Naast deze kosten , moet een bedrijf ook betalen voor extra hardware en de software- content- management systeem , plus training en onderhoud nodig om het extranet te laten functioneren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat kan er gebeuren als iemand…
·Hoe te Netflix gebruiken vanaf…
·Wat is de definitie van het H.…
·Hoe om bestanden online, zonde…
·Hoe te verwijderen Atomen in B…
·Hoe maak je een statisch IP op…
·Hoe te Scrabble Download op Fa…
·Het automatisch laden van een …
·Home Internet Opties 
  Related Articles
Signaal Kenmerken in Data Communication 
Kenmerken van VoIP 
Kenmerken van Connection - Oriented Prot…
Kenmerken van 3G en 4G Computers 
Zes Kenmerken van een effectieve Remote …
Vergelijking tussen Internet , Intranet …
De Soorten extranet 
Kenmerken van een UDP- header 
Wat is een extranet ? 
  Netwerken Articles
·How Do You Log in om een Linksys IP ? 
·Hoe kan ik een Linksys router en een Mot…
·Hoe maak je een Motorola SBG900 SURFboar…
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk me…
·Hoe te installeren ActiveX voor Messenge…
·Hoe kan ik een draadloze adapter in Linu…
·Over Aansluiten van twee computers met e…
·Hoe maak je een DSL- modem en twee route…
·Hoe Set Your Dial -Up Speed ​​
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com