Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een statisch IP op een Dynamic DNS Get
Elke computer of apparaat aangesloten op het internet heeft een IP -adres dat die computer identificeert en maakt het mogelijk om informatie te ontvangen . Computers die diensten ( zoals websites ) of toegang ( zoals het toestaan ​​van u om in te loggen op uw thuis-pc van het werk ) zorgen vereisen een constante of statisch IP-adres dat niet verandert , zodat ze kunnen worden gelokaliseerd . De meeste Internet providers echter leveren dynamische IP-adressen aan de klanten . Dynamische of DHCP adressen stroomlijnen netwerkbeheer voor dienstverleners en vereenvoudigen setup voor eindgebruikers , maar ze kunnen veranderen op elk gewenst moment . Hoewel u extra kunt betalen voor een statisch IP-adres , een gratis optie bestaat in de vorm van Dynamic DNS , dat hetzelfde resultaat kan leveren . Wat je nodig hebt
breedbandinternetverbinding
Dynamische DNS -update client
router of firewall -apparaat ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
Kies een Dynamic DNS Naam en creëren een dynamische DNS Account
1

Selecteer de naam van uw computer of netwerk via het internet te identificeren . Voor een gratis account , je een hostnaam ( subdomein ) naam die aan een bestaande domeinnaam zal worden toegevoegd uit de DynDNS- dienst zoals mycompany.dyndns.org selecteren . Kopen van 2

Maak een dynamische DNS- account en hostname ( subdomein naam ) te bezoeken op dyndns.com . Vul uw gewenste hostnaam in het juiste veld en selecteer een volledige domeinnaam van de pop - up van de gratis domeinen beschikbaar . Laat de " Dienst Type" selectie als de standaard "Host met IP-adres . "
3

Voer huidige IP- adres van uw computer in het desbetreffende veld . U kunt dit doen door te klikken op de " IP-adres van uw huidige locatie is ... " link. Klik vervolgens op de knop Toevoegen aan winkelwagentje .
4

Maak je account door het invoeren van een gebruikersnaam, wachtwoord , e-mailadres en de DynDNS beleid accepteren .
Downloaden en installeren van de DynDNS updatersoftware
5

Download de DynDNS -client voor het besturingssysteem van uw computer uit dyndns.com . De client voor uw huidige computerschermen buurt van de bovenkant van de pagina , maar u kunt klanten kiezen voor andere platformen ook.
6

Zoek de update client installer in de map van uw computer Downloads ( locatie van deze map varieert afhankelijk van hoe uw computer is geconfigureerd ) en installeer de client .

Als u gebruik maakt van een Windows-pc , voer het DynDNSSetup.exe bestand . Als u een Mac gebruikt , opent u de de DynDNS - setup - mac.dmg disk image-bestand en sleep de DynDNS Updater naar de map van je Mac Applications te kopiëren en te installeren .
7

Open het DynDNS Updater . Selecteer of u wilt dat de toepassing automatisch te controleren op updates en of u het wilt van uw computer bestaande DNS-servers wijzigen . Vul uw DnyDNS gebruikersnaam en wachtwoord in en geef aan of u wilt e-mail updates te ontvangen van DynDNS .
8

Voeg de DynDNS Updater om uw lijst met startup of login items voor uw gebruikersaccount op uw computer om ervoor te zorgen het blijft lopen voor een constante toegang . Als alternatief , start het op voordat u denkt nodig te hebben om de toegang tot diensten via het internet .
9

installeren en alle toepassingen die u wilt dat uw computer te gebruiken om informatie of toegang via het internet te delen configureren . Dit kan onder meer een web- of server bloggen , de computer ingebouwde file - sharing mogelijkheden, toegang tot uw muziekbibliotheek via tools zoals iTunes delen , of remote access oplossingen zoals Microsoft Remote Desktop of VNC .
10

firewall van uw computer en beveiligingssoftware om onbevoegde toegang te voorkomen configureren . Raadpleeg de instructies die uw beveiligingssoftware te begeleiden .
11

Configure port forwarding op je router of hardware-firewall als men wordt gebruikt om uw computer ( s ) aansluiten op uw breedband internetverbinding , zoals uw DSL of kabelmodem . Port forwarding kan de router op verzoeken om diensten uit het internet naar de juiste computer - meestal degene waarop u de DynDNS Updater geïnstalleerd . Raadpleeg de instructies die uw router hebt gekregen voor meer informatie over hoe u port forwarding configureren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe om te controleren voor Dro…
·De voors en tegens van de vers…
·ASUS WiFi Problemen 
·Hoe maak je een pc te verbinde…
·Hoe herken je Transmission Rat…
·Wat is 553 Authentication ? 
·Problemen met traceroute 
·Hoe je het Handvest Kabel IP V…
·Hoe kan ik Google Maps gebruik…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van Wi - Fi op een iPod…
·Hoe maak je een CIFS ( SMB ) Network Com…
·Hoe het opzetten van een Linksys Network…
·Hoe maak je een Ethernet Crossover -kabe…
·Hoe Network Speed ​​Test Online 
·Geen Bluetooth hardware werd gedetecteer…
·Toegang krijgen tot het 2Wire Router 
·Hoe vindt u uw externe IP-adres 
·Communication Technology Issues 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com