Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Over Aansluiten van twee computers met elkaar
Vandaag leven we in een wereld die meer dan ooit verbonden is . Communicatie tussen mensen is fundamenteel veranderd met de introductie van computers in ons dagelijks leven . Voorbij zijn de tijden dat computers gebruiken om alleen te zitten in een donkere hoek van een kamer , zonder verbinding met de buitenwereld . Tegenwoordig worden computers verbonden of met elkaar verbonden meerdere scenario's die voorheen niet mogelijk waren inschakelen . Identificatie

Twee of meer computers , wanneer zij zijn verbonden , vormen een netwerk . Een netwerk van PC's en aanverwante apparaten kunnen worden gevormd op vele manieren , en met behulp van elke manier heeft zijn voor-en nadelen , afhankelijk van de omvang van het netwerk .
Overwegingen

maken elke vorm van computer-netwerk vereist enige fundamentele aspecten moeten worden opgevangen . De overwegingen zijn de aard van de verbinding . Dit kan een fysieke verbinding te zijn , zoals draden , of kan een draadloze verbinding werkt via radio , infrarood of microgolven zijn. Communicatieprotocol is een andere overweging . Een protocol dient als de taal met computers die aan beide zijden van een netwerk "praten " met elkaar . Vele communicatieprotocollen is ontstaan ​​, maar degene die in algemeen gebruik kwam was het TCP /IP- communicatieprotocol pak. Het is hetzelfde protocol dat bevoegdheden het internet .
Effecten

File
en resource sharing , e - mails , messaging en sociale netwerken zijn enkele van de verbazingwekkende toepassingen van verbonden wereld van vandaag , dat mede mogelijk had gemaakt door een netwerk van pc's over de hele wereld .
grootte

sommige netwerken bestrijken een kleine ruimte zoals een kamer of een bedrijf . De term LAN wordt gebruikt voor kleine netwerken die span over een kamer of eventueel kamers . Het is het kleinste type netwerk mogelijk twee of meer computers met elkaar verbonden . De methoden die worden gebruikt om dit soort verbinding van netwerk zijn bekabelde en draadloze Ethernet-standaard . Elke PC in dit type netwerk maakt gebruik van een apparaat met de naam van de Ethernet -kaart of LAN-kaart die kan worden bekabeld of draadloos ( genaamd 802.11 kaarten ) . Kabels in wired LANs twisted pair kabels aangeroepen met een RJ - 11 -connector aan beide uiteinden . Draadloze netwerken kunnen worden gevormd met behulp van directe computer naar computer aansluitingen of door gebruik te maken van een centraal gelegen apparaat met de naam Access Point waaraan alle andere computers verbinding .
Geografie

sommige netwerken overspannen over geografische locaties . Technisch genoemd Wide Area Networks of WAN's , zijn deze meestal gevormd wanneer twee of meer LAN 's met elkaar verbonden zijn . Het idee achter het maken van WAN's is om gegevens buiten de grenzen van een geografische regio en deze netwerken te delen kunnen overspanning over steden of misschien landen . WAN gebruik wat extra set van apparaten zoals routers , switches en hubs om grote geen van de aangesloten computers te beheren . Anders dan satelliet -linked netwerken Draadloze netwerken zijn niet mogelijk over een dergelijke lange afstand .
Waarschuwing

Computers
kunnen worden met elkaar verbonden voor het delen van informatie en middelen, alsmede geven manier om meer van tevoren maakt gebruik van computers , zoals communicatie en onderzoek , die voorheen niet mogelijk was . Hoewel grote vooruitgang is geboekt en nog steeds worden gemaakt , veiligheid is een iets om rekening mee te houden bij het ​​aansluiten van twee computers met elkaar . Het delen van informatie gebeurt via het netwerk , en de bescherming van deze informatie is belangrijk .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is het verschil tussen een…
·Gegevensuitwisselingsprotocoll…
·Formule voor Netwerkbandbreedt…
·Hoe je twee websites hosten op…
·Hoe kan ik een SSL 
·Webmail Opties 
·FireWire Vs . Spiderwire 
·Hoe je Mac en PC Sync 
·Gedeeld Netwerken in Virtual P…
  Related Articles
Hoe je twee draadloze routers 
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
Hoe te verbinden Twee Linksys draadloze …
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Kan een draadloze router verbinding te T…
Hoe te verbinden Twee draadloze routers …
  Netwerken Articles
·Hoe te Permissions in Windows 7 Librarie…
·Verschillen tussen PHP Redirect Code & 3…
·Hoe kan ik een Internet Gateway te verwi…
·Hoe maak je een website Domain Block 
·Hoe te installeren Wi - Fi 
·Hoe u uw hele harde schijf op een gedeel…
·Veel voorkomende problemen met Nomadix 
·Hoe te om Setup een Ad Hoc draadloos net…
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com