Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
FireWire Vs . Spiderwire
Uitzoeken hoe je efficiënt gegevens via elektronische systemen over te dragen kan de tijd die nodig is om de klus te krijgen aanzienlijk verkorten . FireWire is een technologie die gebruikers in staat stelt om snel gegevens over te brengen . Het wordt soms verward met Spiderwire , hoewel de producten zijn niet vergelijkbaar en zijn zelfs niet in dezelfde bedrijfstak . Wat is FireWire ?

FireWire
is een datatransmissie-technologie die het mogelijk maakt om snel data van het ene apparaat naar een ander over een kabel . Hiermee kunt u tot overdracht tot 800 Mbits per seconde , dat is veel sneller dan andere technologieën . Bijvoorbeeld , sommige mensen gebruiken deze technologie om dvd- content van een computer naar een video -systeem . Een van de inherente voordelen van de FireWire- technologie is dat het u toestaat om ketens van apparaten en de overdracht van informatie tussen hen te creëren .
Wat is Spiderwire ?

FireWire
is soms ten onrechte vergeleken Spiderwire , hoewel ze niet hetzelfde type apparaat . In feite , Spiderwire is een soort vislijn die vaak wordt gebruikt in de visserij-industrie . Het is een geavanceerd soort vislijn waarmee vissers te vertellen als er iets is dat een beet op de lijn . Het wordt soms vergeleken met Fireline , dat is een ander soort vislijn . Fireline en FireWire zijn verward vanwege naam gelijkenissen , maar ze zijn niet hetzelfde .
Networking

Als je een aantal apparaten aan elkaar te verbinden , met behulp van FireWire kan u helpen dit doel te bereiken . Of bijvoorbeeld als u een harde schijf naar een dvd-speler en een cd-rom en een camera aan te sluiten , FireWire kan gebruikt worden om alle apparaten aan te sluiten op hetzelfde moment . Tegen de tijd dat de informatie wordt verzonden vanaf het eerste apparaat helemaal naar het einde van de keten van apparaten , kan de snelheid een beetje langzamer .
Overwegingen

bij het gebruik van FireWire naar data over meerdere apparaten met elkaar verbonden overbrengen , moet u elk apparaat inschakelt individueel . Dit is nodig omdat elk apparaat zal het signaal herhalen en stuur het via de FireWire- kabel aan op het volgende apparaat . Met deze technologie kunt u informatie te sturen over maximaal 63 apparaten die met elkaar zijn verbonden . Dit maakt het mogelijk om een relatief groot thuisnetwerk of bedrijfsnetwerk met meerdere apparaten die aangesloten creëren .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te downloaden Mail Vanuit …
·Hoe je Linksys URL Toegang 
·Netwerk Protocollen & Standaar…
·Neurale netwerken Tutorial 
·Hoe maak je een CPAN Module bi…
·Hoe te verbinden twee computer…
·OpenFlow Protocol 
·Error 806 Met een verbinding t…
·Wat is Default Timeout op SSH …
  Related Articles
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
PCI Vs . USB Wireless Adapter 
Verizon Vs . Sprint AirCard 
Gateway Vs . Router 
  Netwerken Articles
·Exchange 2000 Mailbox Recovery 
·Hoe E-mail Attachments Creëren 
·Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
·Hoe maak je een Home Network Monitor 
·Hoe je niet delen Pagina's in Facebook 
·Wat is een interne fax modem ? 
·Hoe maak je een Verizon FiOS versleutele…
·De IAB Raven Protocol 
·Hoe Network Boot Disk voor creëren Inte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com