Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is Default Timeout op SSH ?
Secure Shell is een methode voor het beheer van een computer of server op afstand die beschikbaar is voor Linux , OS X en Windows . Een bepaalde intervallen SSH-sessie time-out , want een open en onbeheerd SSH -sessie vormt een veiligheidsrisico. Als je inactief voor een bepaalde tijd bent , de verbinding wordt afgesloten en u zult worden gedwongen opnieuw in te loggen . Deze time-out wordt bepaald door TCP- instellingen van uw systeem , maar kan worden overschreven in de server instellingen of in de client-instellingen . Als u vindt dat uw SSH verbinding keer te vaak , dan kunt u altijd uw SSH configuratie om je meer of minder geven inactieve tijd bewerken . TCP Timeout

van uw server timeout standaard van uw systeem TCP timeout . Dit is omdat SSH servers zijn automatisch ingesteld om TCPKeepalive , die stuurt een sonde op een vooraf ingestelde tijd wanneer het systeem inactief is te controleren of de verbinding is er nog steeds gebruiken . Deze standaard is afhankelijk van uw systeem . Sommige systemen maken gebruik van een standaard zo laag als vijf seconden , en sommige gaan zo hoog als twee uur , het gemiddelde ligt meestal rond de drie tot vijf minuten . Uw SSH-verbinding , als het niet is aangepast aan de time-out te veranderen op de server of client einde , zal de time-out te gebruiken . Instellingen in de server of client zal deze timeout overschrijven .
Server - Wide Timeout Settings

de time-out bewerken van het bestand sshd_config zal de time-out opties voor elke klant die veranderen logs op de server . Systeembeheerders kunnen toegang tot dit bestand in /etc /ssh /sshd_config . Als u gebruik maakt van een terminal en zijn comfortabel met een terminal -editor , kunt u het volledig bewerken in de terminal door het invoeren van " sudo nano /etc /ssh /sshd_config " . Voeg de optie " ClientAliveInterval " waarin de server om een ​​pakket van gegevens naar de client te controleren op activiteit vertelt . Moet u overwegen het toevoegen van " ClientAliveCountMax " als goed, dit vertelt de server hoe vaak het moet controleren zonder het krijgen van een reactie . Doe er niet een hekje tegenover deze ; lijnen met hekjes voor hen worden beschouwd als commentaar en zijn niet actief opties in de server . Bijvoorbeeld , als je wilde je ClientAliveInterval ingesteld op vijf minuten en je ClientAliveCountMax tot twee , zou het er zo uitzien:

ClientAliveInterval
300ClientAliveCountMax 2
Client Based Timeout

Als u een client zoals Putty , kunt u de time-out wijzigen door te klikken op de optie "Verbinding" op de zijbalk en in de gewenste tijd in het tekstvak te vullen naast " Seconds Between keepalives " in seconden . Dit moet worden gebaseerd op volledig hoe lang je denkt dat je niet actief tussen activiteit. U kunt ook handmatig veranderen dit door het openen van uw client - side instelling bestanden in /etc /ssh /ssh_config - mee het verschil tussen de server bestand " sshd_config " . Voeg de instelling " ServerAliveInterval " en zet in enkele seconden hoe vaak u wilt de klant om pakketten te sturen om de verbinding actief te houden .
Risico's van Changing Timeout

Duidelijk veranderende timeout is een kwestie van gemak - het stelt u in te multitasken zonder vaak te vernieuwen uw login naar uw SSH server . Echter , dit betekent dat je nodig hebt om te blijven alerter op uw bureaublad . Als je wegloopt van je computer met een SSH- verbinding open , iedereen kan gaan zitten en de toegang tot uw server . Terwijl een SSH verbinding open voor thuisgebruik is minder betrekking dan als je zo doet voor u , om in de gewoonte van het verlaten van uw verbinding open kan heel verschrikkelijke gevolgen hebben in de verkeerde handen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Network Attached Storage S…
·Hoe maak je een computer los t…
·Hoe te Belkin PCMCIA -kaart-so…
·Internodale Protocollen 
·Verschil tussen een Web - Base…
·How to Make KVM over IP switch…
·Hoe te gebruiken JMF te conver…
·Hoe de NTP Skew File Reset 
·Soorten Computer Networking Ap…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless antenne 's Freq…
·Hoe het opzetten van een FTP op een Dedi…
·Cisco VPN Error 31 Certificaat Zal niet …
·Hoe te installeren van een Cisco Firewal…
·Wat zijn de voordelen van de Firewall Se…
·Het veranderen van kanalen op een draadl…
·Microsoft Dynamics CRM Systeemvereisten 
·Hoe u een proxy IP Creëren 
·Hoe een lokaal netwerk brug naar een WiF…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com