Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe kan ik een Linksys router en een Motorola SB5101 modem Problemen
Een Motorola SB5101 computer modem zal signalen van het internet naar uw Linksys router , die op hun beurt uitzenden die signalen voor uw computer te ontvangen en te gebruiken . Als u een probleem met uw verbinding , kunt u er zeker van zijn dat het ligt bij een van de twee bovengenoemde apparaten . Het oplossen van deze apparaten is eenvoudig , gelukkig , en kan gedaan worden met de computer . Instructies
1

Trek de voedingskabel van uw Linksys- router . Laat het unplugged gedurende 30 seconden en dan sluit het weer inch Dit zal interne geheugen van de Linksys router te wissen . Eventuele problemen netwerkverbinding die een gevolg is van een fout wordt opgeslagen in het geheugen waren worden nu gewist en het apparaat in staat om goed te functioneren zal zijn . Kopen van 2

Haal het netsnoer uit uw Motorola modem . Laat het unplugged gedurende 30 seconden en dan sluit het weer inch Dit zal interne geheugen van de Motorola modem te wissen . Eventuele problemen netwerkverbinding die een gevolg is van een fout wordt opgeslagen in het geheugen waren worden nu gewist en het apparaat in staat om goed te functioneren zal zijn .
3

Controleer of alle kabels zijn vastgezet kunnen in hun apparaten . Een Ethernet-kabel zal niet in staat zijn om het netwerk gegevens over te dragen van en naar apparaten als de kabels zijn niet goed aangesloten . Controleer of alle Ethernet-kabels juist zijn aangesloten op de Motorola -modem , de Linksys router en de computers in uw netwerk .
4

Reparatie van uw netwerkadapter software . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de computer interne netwerkadapter en klik op "Repair ". Dit zal de interne netwerkadapter uit te schakelen , analyseren het voor problemen en dan inschakelen. Als een van beide uw modem of uw router moeilijkheden hadden communiceren met de interne adapter , zullen deze problemen worden vastgesteld zodra de reparatie procedure heeft plaatsgevonden .
5

Zorg dat de coaxiale kabel Internet wordt vastgeschroefd stevig om de achterkant van uw Motorola modem . Als deze kabel niet wordt geschroefd stevig , zal de modem niet in staat zijn om internetcommunicatie , die problemen voor de modem , router en uw computers zal veroorzaken ontvangen.

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een Modem String M…
·Hoe Hook Up een modem met een …
·Hoe maak je een SMS te ontvang…
·Hoe kan ik een externe modem i…
·Hoe maak je een BlackBerry geb…
·Hoe om te controleren wie is a…
·Hoe de driver installeren voor…
·Heeft een inbelmodem Boost uw …
·Windstream 2Wire DSL Modem Spe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u het IP-adres van een router ingest…
·De USB 2.0- poorten werken niet op mijn …
·De voordelen van Client Server 
·Toegang krijgen tot mijn Windows Vista P…
·Hoe te verbinden met het internet met ee…
·Hoe maak je DNS met een statisch IP 
·Hoe je gegevens veilig op een cd 
·Hoe te OWA webadressen Verander 
·Hoe maak je een draadloos netwerk creër…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com