Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe maak je een BlackBerry gebruiken als een computer modem
Uw BlackBerry is in staat om u te voorzien van Internet-verbinding op de gaan . Dit proces , vaak aangeduid als tethering is een vereenvoudigde taak geworden met de introductie van gebruiksvriendelijke toepassingen . BlackBerry App World biedt verschillende programma's die de noodzaak van vervelende stappen om het apparaat te gebruiken als modem te elimineren . Er zijn ook geen maandelijkse kosten van uw provider - een toegevoegde bonus dat elke BlackBerry-gebruiker kan waarderen . Wat je nodig hebt
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start de computer Internet- browser en ga naar de website van BlackBerry's op " blackberry.com . " Klik op de " Apps en software "-link , gelegen in de buurt van de bovenkant van het scherm . Kies de " BlackBerry App World "-link , de klik " Bladeren De BlackBerry App World -catalogus. "

Type " tether " 2 in het zoekvak in de rechterbovenhoek van de pagina . Klik op het vergrootglas om het zoeken te beginnen .
3

Blader door de opties die worden weergegeven . BlackBerry AppWorld wordt voortdurend bijgewerkt met programma's , zodat u zal worden gepresenteerd met meerdere keuzes . Klik op " Details " voor meer informatie over elke optie en de prijs voor elke gelezen , indien van toepassing . Hoogst gewaardeerde opties omvatten de " Tether " applicatie, die een eenmalig bedrag kosten , en " TetherBridge , " die zowel een gratis als betaalde modus biedt .
4

Klik op de " Get It Today " link naast om de optie die u hebt gekozen . U wordt gevraagd om in een geldig e-mailadres dat is gekoppeld aan uw BlackBerry-toestel in te voeren . Typ uw e-mailadres en klik op ' verzenden App Link . " Zorg ervoor dat uw BlackBerry-toestel is ingeschakeld en een adequate netwerkdekking , dan wachten tot het de e-mail te ontvangen .
5

Open het bericht op uw apparaat en klik op de ingesloten koppeling om te beginnen met het downloaden van de tethering- applicatie naar uw apparaat . U zult stap-voor - stap instructies op het apparaat worden gegeven . Volg deze om de installatie te voltooien . Voor veel programma's , moet u ook om een programma op de computer die u wilt ketting met downloaden . Een URL-koppeling zal worden verstrekt voor deze stap .
6

Voltooi de installaties op uw pc en de BlackBerry . Herstart uw BlackBerry na de installatie. Open het programma op uw computer , sluit uw BlackBerry in een vrije USB -poort . U zal worden genomen door middel van een eenmalige opgezet . Volg de instructies om te voltooien en maak verbinding met het internet via uw BlackBerry .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een kabelmodem Tes…
·Hoe maak je een 56K modem inst…
·Hoe een STC DSL Modem Setup 
·Fujitsu Modemproblemen 
·Hoe de IRQ adres van een modem…
·Definitie van een computer har…
·Hoe te verbinden meer dan een …
·Hoe maak je een Zoom kabelmode…
·Hoe maak je een Motorola Cable…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een interne modem Identificeer 
·Toepassingen voor een Wireles - G Spel A…
·De voordelen van een VLAN 
·Hoe te WPA uitschakelen op de Sky Wirele…
·Verschil tussen een WiFi Access Point & …
·Hoe Set Up Sendmail 
·Security Expert certificering 
·Hoe maak je een draadloze router install…
·Pros & Cons van Ring Topology 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com