Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Forward Error Correction Technieken
Internet bandbreedte eisen blijven stijgen als websites integreren meer geavanceerde website -inhoud . Zoals eisen groeien , servers maken meer fouten bij het ontvangen en verzenden van informatie . Er zijn tijden waarbij een uitzendende computer gebruikersgegevens doorstuurt naar een andere ontvangende computer gebruiker en de data niet volledig komen aan de ontvangende gebruiker . Netwerkspecialisten gebruiken Forward Error Correction ( FEC ) om dit probleem op te lossen . Wanneer servers effectief te integreren FEC , krijgen ze dichter bij het ​​bereiken van de maximale capaciteit . Data verzenden

FEC
is vergelijkbaar met automatische retransmit verzoek , behalve dat automatische retransmit verzoek corrigeert transmissiefouten door ze op te sporen als ze zich voordoen . Normaal voor computergebruikers verzenden tussen verschillende elkaar een handshaking proces plaatsvindt . Tijdens het handenschudden , moet een dienst een poort beschikbaar om een ​​verbinding te maken . De client en server sturen willekeurige waarden heen en weer tussen elkaar . FEC is de handshaking vereist . FEC detecteert en corrigeert fouten in computergebruiker communicatie door extra bits naar bericht . FEC zorgt niet alleen voor de juistheid van de verstrekte gegevens , maar ook versnelt de gegevensoverdracht , omdat de server algoritmes error - correctie kan toepassen na ontvangst van de gegevens . Ook heeft de server niet nodig om het bericht opnieuw te verzenden . Deze stroomlijning helpt bij het high traffic lasten servers .
Convolutie

Bij het uitvoeren van FEC , de server kan gebruiken convolutie FEC codering . Informatiebits doorgegeven via de shift register en het schuifregister genereert twee uitgangsbits voor elke bit informatie . De ontvanger maakt gebruik van een decoder op de twee uitgangsbits analyseren en inschatten van de toestand van de encoder voor elke set .
Block

FEC
gebruikt ook blokcodes . Blokcodes nemen informatie bits en creëren parity bits. De pariteitsbits opnemen met de informatiebits . Door het ontvangen van het kanaal metrics , de decoder schat de reeks.
Turbo Code

Nieuwer codes de turbo code bevatten . Deze codes gebruiken kleiner en eenvoudiger samenstellende codes gebaseerd uit ofwel de convolutie of blok code . Een encoder codeert de gegevens versleutelt de uitgaande bits en codeert de gegevens met de encoder aan de andere kant . De informatie gaat dan naar de ontvanger . De hele FEC proces kan coderen en decoderen van de gegevens meerdere malen , het maximaliseren van de betrouwbaarheid van de doorgegeven informatie.
Multicast Streams

FEC
helpt media herstellen van packet loss , vooral met multicast streams . Met multicast streams , doet het FEC niet hoeft te rekenen op een back channel . Daarom is de informatie stroomt altijd voorwaarts en doorgifte niet te vragen .
Gegevens Payload

data payload , FEC vermindert het aantal hertransmissies met behulp van een eenvoudige 3 - tijd herhaling van informatie bits en een verkorte foutcorrectiecode bekend als de Hamming code .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Outside Poorten op PIX …
·Soorten Computer Networking Ap…
·Hoe een AMX Wire 
·Hoe kan ik een MAC-adres vinde…
·Hoe te Anchor Links Gebruik 
·Een Fouttolerante Optical Netw…
·Hoe kan ik mijn Sprint Overdri…
·Modulatie en demodulatie techn…
·Hoe maak je een professionele …
  Related Articles
Hoe maak je een poort op een Netgear WGT…
Problemen met PPTP Connectiviteit Error …
Problemen met Linksys Fout : Niet aanges…
Hoe maak je voorwaartse haven een WNR200…
Wat Is Error Correction & Detection ? 
Hoe te berekenen de Block Error Rate 
Hoe te Forward poort met behulp 2Wire 
Wat betekent Error 211 Mean ? 
Fout bij installeren van een Dynex WiFi …
  Netwerken Articles
·IP Beveiligingsprotocollen 
·Hoe een configureren AT & T Wireless Rou…
·Hoe te dwingen Hard Wired via draadloze 
·Hoe maak je een Domain Admin Password zo…
·Hoe te HyperTerminal gebruiken met een a…
·Hoe te ping snelheidstest 
·Hoe maak je een computer Maak een Router…
·Het IP- adres van uw router zoeken 
·Hoe maak je een LAN- mail System 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com