Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Fout bij installeren van een Dynex WiFi Card
Dynex draadloze kaarten worden geproduceerd in een verscheidenheid van modellen , van desktop kaarten met externe antennes aan gestroomlijnde laptop modellen . Omdat Dynex alle wireless card lijnen heeft gestaakt , zijn steun middelen beperkt zijn . Door het uitvoeren van de stappen voor probleemoplossing in huis , kunt u onproductieve tijd te verminderen aan de telefoon met technische ondersteuning en snijd reparatiekosten . Software Drivers

Uw Dynex draadloze kaart vereist chauffeurs te communiceren met uw computer en te integreren met het besturingssysteem . Dynex draadloze kaart drivers zijn model - specifiek , dus als je de verkeerde driver te installeren , zal uw computer niet in staat zijn om de draadloze kaart detecteren en de installatie te voltooien . Drivers kunnen worden gedownload van de individuele productpagina's onder "Installatie software" op de Dynex website .
Oude Drivers

Als u andere draadloze adapters hebben gebruikt op dezelfde computer , kunnen oude drivers het installatieproces compliceren . Kan je computer probeert te communiceren met de oudere apparaat, dat niet zal overeenkomen met het Dynex card profiel . Open Apparaatbeheer , klik dan op de oude draadloze adapters en verwijder alle onderdelen . Herstart de computer om de wijzigingen af te ronden voordat u verder gaat met het installeren van de nieuwe draadloze kaart .
User Profile

Dynex draadloze kaarten
moet op uw computer worden geïnstalleerd met behulp van een account met beheerdersrechten . Bij gelegenheid kan corrupte instellingen of bestanden in de standaard beheerdersaccount problemen met adapter installaties veroorzaken . Maak een nieuwe account met beheerdersrechten en probeer de installatie . Als de computer in staat is om het proces te voltooien , zult u nog steeds in staat zijn om het internet te gebruiken van uw belangrijkste beheerdersaccount .
Andere oplossingen

Soms problemen kunnen ontwikkelen tijdens het installatie proces , waardoor corrupte , onvolledige of ontbrekende bestanden . Zonder die informatie , zal de installatie onvolledig zijn en je zal een foutmelding te zien . Om het probleem op te lossen , verwijdert u de draadloze kaart , de computer opnieuw opstarten en vervolgens de kaart opnieuw te installeren . Meestal zal dit duidelijk corrupte bestanden en laat de installatie over te gaan .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Zal een Wireless Router Work A…
·Factoren die van invloed draad…
·Wired Vs . Draadloze Computers…
·Hoe te verbinden met een draad…
·Definitie van Wi-Fi 
·Hoe een Ad Hoc netwerk met Win…
·Hoe te Blacklist bcm43xx 
·Moet ik gebruiken WEP -of WPA …
·Hoe maak je Homemade Wi - Fi s…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe om te gaan Rond ISP blokkeren VoIP P…
·Hoe internet de Packets 
·Gids voor Ethernet Networking Set Up 
·Hoe maak ik een UM175 USB Modem configur…
·Hoe je D - Link Router Reset 
·Hoe maak je een Motorola SBG6580 Bridge 
·Email Security Topics 
·Hoe vindt mijn IP Subnetmasker 
·Hoe de NetGear Wireless G Router WGR614v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com