Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe Network Cables Run Buiten een huis
Het voordeel van netwerkkabels in het huis is dat deze kabels zullen worden beschermd tegen de elementen . Het enige wat je hoeft te maken over is misschien stofzuigers schade aan de kabel of uw hond kauwen het op. Maar soms is het veel meer haalbaar is om de route van uw netwerk kabels buiten het huis . Soms is er een fysiek obstakel in het huis , zoals een split - level kelder , plavuizen of hardhouten vloeren , of een ander kenmerk van het huis dat zou het veel werk om netwerkkabels succesvol te plaatsen. Wanneer u het nodig om netwerkkabels loopt van punt A naar punt B , je moet kijken naar alle van de mogelijke routes , met inbegrip van de buitenkant van het huis. Wat je nodig hebt
Tuin schop of graafwerktuig
Hacksaw
Conduit , flexibel of hard PVC
Hard PVC -aansluitingen en veegt
pvc lijm
Plastic druppel doek
Boormotor , 1/4-inch
Hamer
Meetlint
Toon Meer Aanwijzingen
Underground , Direct Begrafenis
1

Evalueer zowel potentiële buiten routes en beslissen of het netwerkkabels moet worden gehecht aan het huis of begraven naast het huis . De in-en uitgang locaties voor deze kabels uit het huis zal uw beslissing te maken , om het netwerk kabels ondergronds te voeren of om ze te hechten aan de woning zelf , vrij duidelijk . Wat zou het cosmetische effect van het bevestigen van de kabels op uw huis ? Is de potentiële ondergrondse route vrij van baksteen planters , cement loopbruggen , gazon sprinkler leidingen , gas- , riool -en waterleidingen en alle andere ondergrondse route obstakels ? Kopen van 2

identificeren en meten van de exacte ondergrondse route die u van plan bent te gebruiken . Vergeet niet dat het niet wenselijk is een harde 90 ° hoeken te maken , niet alleen wanneer u de kabel om de hoek van het huis of de hoek van de bloem bed route , maar ook in het bereiken van de diepte van de ondergrondse route. Uw netwerkkabels moet geleidelijk " sweep " naar beneden in de grond en draai horizontaal in de ondergrondse geul en vervolgens " sweep " back -up van de horizontale richting en in het huis .
3

Bepaal welke ondergrondse begrafenis techniek die je zal gebruiken . Je hebt twee keuzes , rechtstreeks in de grond of het gebruik van de leiding . Directe begrafenis is gemakkelijker in termen van arbeid , maar wordt geleverd met een groter risico op schade aan uw netwerk kabels , ook , met deze techniek , kabels niet gemakkelijk worden vervangen , en het wordt aanbevolen dat u outdoor - rated " gepantserde " kabels . Conduit , de tweede keuze , is arbeidsintensief eerste plaats in de grond , maar voorziet in een toekomstige plaatsing van bijkomende netwerkkabels of vervanging van beschadigde netwerkkabels .

Direct burial preparaat 4 begint met een tuin schop . Kies een schop , die een platte die u direct naar beneden kunt rijden in de grond met de minste weerstand heeft . Een regelmatige gebogen schop hoofd is niet de beste keuze . Je doel is om de tuin shovel rijdt recht naar beneden in en trek heen en weer op het handvat , de opening van een "cut" in het vuil . Wanneer u deze eerste stap te voltooien , moet u een 4 - tot 6 - inch - lange ( de breedte van de schop mes ) gesneden in het vuil dat is 4 centimeter diep en 2 tot 3 centimeter boven open . Herhaal deze vlak naast de eerste snede , zodat nu heb je een 8 - tot 12 - inch - lange snede in het vuil . Blijf dit doen langs de voorgenomen route. Wanneer u klaar bent , zult u hebben opengesneden de aarde tot een diepte van 4 centimeter , en dit stukje zal 2 tot 3 centimeter breed zijn op het oppervlak van het vuil en misschien slechts een kwart van een duim aan de onderkant van de 4 - inch snijden .

Place 5 uw gepantserde kabel , hoogstwaarschijnlijk CAT5 , CAT5e of CAT6 kabel , in deze verlaging van de aarde , waardoor het allemaal de weg naar beneden naar de diepte . Goedkope 4 - inch < br > 6

Sluit de kabels aan op je netwerk , en test de volledige functionaliteit voordat u afsluiten op deze directe begraving cut . U wilt ervoor zorgen dat de kabel niet is beschadigd toen het werd geplaatst .
7

Dichten deze bezuiniging , die direct zal begraven uw gepantserde kabel , door stampen en duwen aan elke kant van de snede te terug het vuil in zijn oorspronkelijke staat . Vergeet niet dat je niet graven deze bezuiniging , dus er is geen extra vuil in te vullen , het is gewoon een kwestie van het instorten van de zijden van de snede totdat het vuil is weer plat over de nieuw geplaatste netwerkkabel
8 .

Herstel de bodembedekker over je nieuwe ondergrondse route. Als het is gewoon gras , in een paar weken moet het allemaal weer samen groeien en zijn onmerkbaar . Als de bodembedekking is stenen of houtsnippers , gewoon dress it up , zodat het lijkt de manier waarop zij heeft gedaan voordat je begon te graven .
Underground , Met Conduit
9

Kies de leiding formaat dat u nodig heeft . De leiding maat is gebaseerd op het aantal kabels dat u van plan in de leiding te plaatsen . Een goede vuistregel is om 1 - inch diameter leiding te gebruiken voor een of twee CAT5 of RG - 6 kabels , maar sla 1 1/2-inch en bewegen tot 2 - inch leiding voor drie of vier kabels . Vergeet niet over de toekomstige groei . Als je weet dat ergens in de toekomst wil je extra kabels te plaatsen in deze leiding , zorg ervoor om dienovereenkomstig grootte van de leiding . Misschien wilt u een reserve- kabel te trekken in de leiding op dit moment , als toekomstige kabel plaatsing erg moeilijk vanwege gedraaide kabels in de leiding kan zijn . Zelfs met de juiste maat leiding , kan de toekomstige plaatsing moet u opnieuw trekken de bestaande kabels naar een nieuwe kabel inch
10

Kies het type van de leiding dat uw aanvraag past te krijgen. Als het een klein eindje lopen, op minder dan 20 meter , en u alleen van plan om dit kanaal te gebruiken voor een netwerkkabel , zal zelfs een gewone tuinslang het werk doen . Voor langere runs en meer kabels moet u overstappen naar een PVC - soort buis . Flexibele PVC buis , die wordt geleverd in een rol , is goedkoop en elimineert de noodzaak voor " sweeps " en connectors . Echter , deze conduit neiging om " pop-up " uit de grond , tenzij het veilig minimaal 8 centimeter wordt begraven . De derde keuze is een harde PVC buis . Deze conduit vereist het gebruik van koppelingen naar meerdere secties en het gebruik van " sweeps " om bochten te maken verbinding . Al deze leiding componenten moeten permanent worden aangebracht met behulp van PVC- lijm .
11

Hand - graven een geul voor de leiding . Deze geul moet 4 centimeter breed en 12 centimeter diep . Het is raadzaam om een plastic doek te gebruiken om tijdelijk de verplaatste vuil vasthouden zodat het gemakkelijk vullen van de sleuf nadat de leiding is geplaatst . Gebruik een tuin schop of graafwerktuig om deze geul te graven .
12

Plaats de leiding in de sleuf en , indien u gebruik maakt van hard PVC , zorg ervoor dat een liberale hoeveelheid PVC lijm te gebruiken op de connectoren en veegt om ervoor te zorgen dat de leiding wordt afgesloten en zal niet toestaan ​​dat water migratie .

Plaats 13 van de kabels in de leiding voordat u de sleuf te sluiten . Deze kabels kunnen worden geduwd of getrokken met behulp van een trekkoord , afhankelijk van de lengte van de leiding run en het type en aantal kabels die worden geplaatst in de leiding .
14

activeren deze kabels in netwerk , en test de volledige functionaliteit voordat je close up van de geul .
15

Close-up van de geul door het vervangen van het vuil op de bovenkant van de leiding . Herstel alle van de bodembedekker naar de oorspronkelijke toestand . Wees niet ongerust als de geul cover is een half inch of 1 inch hoger dan de omringende grond , want de tijd zal dit uit te vlakken.
Gehecht aan -Huis te koop 16

Evaluatie van het potentieel route voor het bevestigen van uw netwerk kabels aan de buitenkant van uw huis . U wilt de meest cosmetisch aantrekkelijke route te kiezen . Onder de dakrand en langs de fundering zijn twee goede plekken om kabels . Uw specifieke woning kan extra route mogelijkheden , afhankelijk van de structuur zelf aanbieden .
17

Bevestig een of twee kabels met behulp van eenvoudige kabel clips . Op een houten exterieur huis deze kabel clips zijn gewoon spijkers met plastic kabelklemmen op de koppen , en ze zijn direct gestampt in het hout . Op stucwerk of cement moet je schroef - en - ankerkabel clips gebruiken . Deze kabel clips zullen vereisen dat u een gat om het anker te plaatsen en schroef de metalen of plastic kabel clip in het anker boren .
18

Bevestig drie of meer kabels door de bundeling van al deze kabels samen met het gebruik van tie wraps elke 18 centimeter . Bevestig vervolgens de drie - of - meer - kabel bundel aan de buitenkant van uw huis met behulp van metalen schroef - en - ankerkabel clips .
19

Gebruik een " druiplus " op buitenkant kabels waar ze binnenkomen of verlaten door de buitenmuur van het huis . Een druppellus betekent dat de kabels , horizontaal of verticaal , dip beneden de entry /exit hole , de vorming van een halve cirkel , zodat de kabels zelf zijn verticaal omhoog lopen en in het gat gaan door de buitenmuur van het huis . Dit is nodig om regenwater te voorkomen dat reizen op de kabel en in het huis .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik een Sonicwall Pro 2…
·Hoe een Eight Port Switch conf…
·Hoe maak je verbinding een RJ4…
·Wat is Clearwire ? 
·Inleiding tot Combinatorics 
·De ebXML Protocol 
·Soorten Coax Kabels Gebruikt v…
·Hoe te berekenen Geschatte dow…
·Hoe om uw eigen webcast Maak f…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·How Do You Verwijder Google zoekresultat…
·Hoe maak je een telefoon Wire Run op een…
·Hoe kan ik een defect Ethernet -kaart ve…
·Hoe de webpagina Fix kan niet worden wee…
·Hoe maak je Voeg een Google zoekbalk naa…
·Wat doet de Ideeënbus op het Recht op F…
·Hoe maak je een Local Admin wachtwoord w…
·Kan weer invloed Wireless ? 
·Wat is een Wireless LAN-kaart gebruikt? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com