Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe kan ik een defect Ethernet -kaart vervangen op een desktop computer
Ingebouwd Ethernet-kaarten in desktop computers kunnen beschadigd worden door stroompieken en andere gevaren . Hoewel het niet mogelijk is om een gebroken Ethernet kaart die deel uitmaakt van het moederbord repareren of te vervangen , kunt u een nieuwe PCI Ethernet -kaart te installeren en herstellen van uw netwerk mogelijkheden . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Nieuwe PCI Ethernet kaart
Drivers voor de nieuwe kaart
Toon Meer Aanwijzingen
Voorbereidende stappen
1

Koppel het bureaublad van de computer uit het stopcontact . Koppel de video-monitor connector ook. Druk op de knop omlaag en houd het voor een paar seconden ingedrukt om alle resterende stroom uit de computer moederbord te verwijderen . Aard uzelf door een stuk blank metaal om de statische elektriciteit van uw handen te verwijderen . Kopen van 2

Open de behuizing van de computer door het losdraaien van de schroeven van de behuizing . Schroeven van de behuizing meestal hebben nogal uitgesproken hoofden die je kunt begrijpen met je vingers , of schroeven die u alleen kunt verwijderen met een schroevendraaier . Met de zaak schroeven uit, schuif het geval uit de buurt van het chassis en zet het opzij .
3

Zoek een open PCI-slot , meestal gelegen in de linker bovenhoek van de computer wanneer het zich in de juiste positie . De meeste desktops hebben twee of drie open PCI-slots beschikbaar voor upgrades of nieuwe apparaten . Als er een zilveren machineschroef gelegen in de buurt waar het PCI slot ontmoet de achterkant van de computer , verwijder het en leg het opzij . Deze schroef houdt meestal een klepje op zijn plaats . Verwijder het afdekplaatje voorzichtig en leg het opzij . Op sommige geval -modellen , moet u voorzichtig punch of draai het afdekplaatje .
Installeren van de Nieuwe Kaart

Orient 4 de nieuwe PCI Ethernet -kaart , zodat de gouden tanden zijn opgesteld met het PCI-slot op het moederbord . De " plug-in " een deel van de kaart , waar u uw Ethernet- kabel aan te sluiten , moet naar buiten aan de achterkant van de computer staan ​​.
5

Langzaam steek de kaart in de sleuf . Gebruik niet te veel druk om te voorkomen dat per ongeluk scheuren het moederbord als je druk naar beneden te hard . De nieuwe Ethernet-kaart moet pop in de sleuf mooi en veilig . Een schroefgat op de zilveren kaart beugel moet op een lijn met het schroefgat in het geval als de uitlijning correct is. Gebruik de schroef die u eerder verwijderd om de kaart vast te zetten .
6

Close-up van de computer zaak en replug het netsnoer en de monitor kabel . Installeer de schroeven van de behuizing . Steek een actief Ethernet- kabel aan op de nieuwe kaart .

Boot 7 de computer en steek de device driver schijf voor de nieuwe Ethernet -kaart in het cd -station . Start het stuurprogramma te installeren programma . Installeer alle stuurprogramma's voor het apparaat en test de nieuwe kaart door het openen van een internetverbinding via uw browser .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet Adapt…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Kunt u gebruik Beide Ethernet …
·Wat zou Oorzaak Ethernet Overs…
·Wat is het doel van een Ethern…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Wat is Ethernet Bridge ? 
·Hoe maak je verbinding PC Wind…
·Wat is een Fast Ethernet Switc…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Network Switching Capaciteit 
·Belkin F5D7010 Specificaties 
·Satellite Dish & Network Devices 
·Wat is een Proxy Domain ? 
·Hoe maak je een gekaapt draadloze router…
·Gerouteerd Netwerken Voordelen & Nadelen…
·Ping Alternatieven 
·Hoe Network Gebruiker Activity Monitor 
·Maximale sleutellengte voor Microsoft PK…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com