Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Soorten Ethernet-connectoren
Ethernet-aansluitingen kunt u uw computer aansluiten op een lokaal netwerk . Dit maakt elke computer aangesloten op het netwerk om informatie te delen en toegang tot het internet , indien beschikbaar . De Ethernet- connector past in een Ethernet- haak , meestal in de buurt van de achter-of zijkant van de computer , en vervolgens dat zij hecht aan beide uiteinden van de Ethernet-kabel . Er zijn een paar verschillende soorten Ethernet-aansluitingen die een beetje anders functioneren , maar nog steeds dezelfde fundamentele doel dienen . Twisted Pair kabel

De twisted pair Ethernet-kabel bestaat uit twee koperen draden met elkaar verweven om elkaar heen . De gedraaide structuur vermindert interferentie , met hoogwaardige kabels met 1-3 draaiingen per inch . Deze kabel is gemaakt in verschillende vormen , elk met zijn eigen voordelen .
Unshielded Twisted Pair Kabel

De afgeschermde twisted pair kabel is de meest voorkomende vorm van twisted pair kabel gebruikt voor Ethernet . Deze kabel heeft geen afscherming binnen zijn bedrading . De kabel bestaat uit vier paren gedraaide koperen draden die zijn onderverdeeld in verschillende groepen , variërend van nummer een tot nummer zeven . De aansluitingen in de groepen 5 en 6 zijn degenen die het meest vaak gevonden in de winkels .
Shielded Twisted Pair kabel

De afgeschermde twisted pair kabel bestaat uit individueel gewikkeld gedraaide kabels in een folie laag , en de vier paren zijn ingesloten in een ander schild . Deze connector heeft het vermogen van 150 ohm en dalingen EMI straling en lawaai . Een afgeschermde twisted pair kabel is niet typisch gebruikt voor thuis Ethernet , maar is compatibel met een balun . Een balun zet de 100 ohm standaard Ethernet- transceivers , zodat het kan worden gebruikt met de 150 ohm STP kabel .
Afgeschermde Twisted Pair Kabel

De afgeschermde twisted pair kabel is bestaat uit vier paren gedraaide koperen draden die een scherm hebben , meestal bestaande uit folie , die de draden . De folie vermindert EMI straling en geluid van buiten , evenals het verbeteren van het vermogen van het zendgedeelte. Deze aansluiting kan worden gebruikt op dezelfde wijze als een afgeschermde twisted pair kabel , omdat de structuur is in principe hetzelfde , niet het scherm .
Overwegingen

Aangezien zijn verschillende soorten Ethernet-aansluitingen , is het het beste om te evalueren welke de juiste is voor je. Sommige aansluitingen zijn beter voor het werk gebruik en sommige zijn geschikt voor thuisgebruik . De kosten kunnen ook variëren met deze soorten aansluitingen .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe te installeren van een Eth…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe het opzetten van een Ether…
·Wat is de IEEE Aanwijzing voor…
·Hoe Sluit een Token Ring een E…
·Hoe maak je een Windows XP opn…
·Hoe te Ethernet Controller Dri…
·How to Set Up een Tenda 5 - Po…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden Clearwire 
·Hoe werkt symmetrische encryptie werk? 
·iPhone : Pings & Firewalls 
·Hoe de Netgear WPN824 Install 
·Hoe maak je een computer IP-adres pingen…
·Hoe kan ik Telnet aan een Cisco MDS 9216…
·Hoe maak je een draadloze computer toevo…
·Hoe Network Boot Disk voor creëren Inte…
·Hoe maak je opnieuw installeren Winsoc 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com