Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe werkt symmetrische encryptie werk?
Symmetrische en asymmetrische encryptie systemen worden gebruikt om de vertrouwelijkheid en de integriteit van de opgeslagen en verzonden gegevens te beschermen . Zoals de naam impliceert , zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee . Asymmetrische encryptie wordt voornamelijk gebruikt in internethandel , maar symmetrische encryptie is meer geschikt voor veel toepassingen , vanwege de manier waarop het werkt . Symmetrische Encryptiesleutels

symmetrische encryptie
impliceert het gebruik van een geheime sleutel die wordt gehouden door de eigenaar , en verspreid naar de andere partners in de berichtenuitwisseling groep . Dit brengt het risico van belangrijke openbaarmaking , zodat de wijze van transport of transmissie van de geheime sleutel moet veilig zijn . Zodra elke partner heeft de geheime sleutel , kan berichtenuitwisseling beginnen , en elke partij kan decoderen van berichten gecodeerd met behulp van de geheime sleutel .
Encryptie en decryptie

Encryption
is het proces van scrambling het bericht met behulp van een encryptie- algoritme en een sleutel . Hoe langer de sleutel hoe moeilijker het voor een cryptanalyst om de encryptie te breken . Hoe langer de sleutel , hoe langer het duurt vercijferingen . Een voordeel van de symmetrische encryptie dan asymmetrische encryptie is dat de eerste een bepaald niveau van veiligheid kunnen bereiken met een kortere sleutel , wat resulteert in een snellere encryptie en decryptie tijden .
Key Lengths
< br

symmetrische encryptie algoritmen > accepteren verschillende standaard sleutellengte , zoals 40 - bit , 56 - bit , 128 - bit en 256 - bit . Moderne computers zijn snel genoeg om een brute - force aanval uit te voeren en barst een 40 - bits sleutel in slechts een paar uur . Als de sleutel lengte toeneemt, tot het moment dat de toets verhoogt exponentieel te kraken . Een 56 - bits sleutel zouden de meeste mensen voldoende bescherming , en een 128 - bits sleutel zou op grote schaal aanvaardbaar zijn voor een goede beveiliging .
Veiligheidsrisico's

Het primaire risico met symmetrische versleuteling is de ontdekking van de geheime sleutel door een onbevoegd persoon . Als dit gebeurt zonder medeweten van de belangrijkste eigenaar, kunnen berichten worden onderschept en gedecodeerd door de aanvaller zonder detectie . Als de toets eigenaar ontdekt dat de sleutel is bekendgemaakt of verloren , dan moet hij een nieuwe sleutel te genereren en te verspreiden naar de andere messaging partners .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te Vertrouwelijkheid besch…
·Wat als ik ben mijn Yahoo!-ID …
·Veiligheid in een draadloos ne…
·Hoe te Disable Auto Login om N…
·Wat is een Port Scan Aanval op…
·Wat is Proxy Mode? 
·Hoe te gebruiken Symantec Mail…
·Hoe maak ik een SSL Certificaa…
·Hoe je SSL gebruiken Alleen op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om te gaan met Packet Loss voor VoIP…
·Hoe afdrukken vanaf de externe computer …
·Hoe vindt u uw Wireless Security Number 
·Java wil niet installeren 
·Hoe te groepsbeleid voor domeinen Creër…
·Gegevens Usage Monitoring Software 
·Hoe maak je een Cisco 3560 configureren …
·Wat is 2Wire SPI ? 
·X 25 Packet Switching protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com