Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Voordelen Tussen Asymmetrische en symmetrische sleutels
Asymmetrische encryptie en symmetrische encryptie worden ook wel publieke sleutel en private key encryptie , en beide worden veel gebruikt op het internet en zakelijke netwerken . Het fundamentele verschil is dat de eerste gebruikt twee verschillende sleutels voor versleuteling en ontsleuteling , de andere is met dezelfde sleutel voor beide functies . Er zijn voor-en nadelen met elk van deze systemen , en welke je moet gebruiken hangt af van de aard van wat je wilt bereiken . Symmetrische en asymmetrische sleutels

symmetrische encryptie
gebruikt slechts een persoonlijke sleutel die is verspreid onder alle partners in de groep informatie-uitwisseling . Het bericht wordt gecodeerd met de persoonlijke sleutel en gedecodeerd op het andere uiteinde met een duplicaat van dezelfde sleutel . Public key encryption , echter , maakt gebruik van een publiek-privaat sleutelpaar . De private sleutel wordt altijd geheim houdt de eigenaar , terwijl de publieke sleutel is beschikbaar voor iedereen die het nodig heeft . Iedereen kan een bericht te versleutelen met de publieke sleutel en stuur het naar de eigenaar , die decodeert het met zijn prive-sleutel .
Risico

Er zijn risico's met ofwel coderingsmethode het primaire risico is openbaarmaking van de private key . Voor symmetrische cryptografie dit de private sleutel moet worden geregenereerd en aan alle leden van de groep uitwisseling . Wanneer de private sleutel wordt verzonden is er altijd het risico van bekendmaking aan onbevoegden . Met asymmetrische cryptografie openbaarmaking van de private sleutel betekent ook herstel van de private en publieke sleutels , maar er is geen risico , omdat de private sleutel wordt nooit verzonden.
Sleutellengte en veiligheid

met beide systemen , kan een betere beveiliging worden bereikt door gebruik sleutellengte . Terwijl een 40 - bit sleutel is de kortste toegestaan ​​, worden langer toetsen aanbevolen voor een grotere mate van veiligheid . Het verschil tussen publieke en private key encryptie is dat de voormalige vereist langere sleutels tot een set niveau van beveiliging dan wel de laatste te bereiken . Kortere sleutellengtes bieden minder veiligheid , maar produceren kleinere berichten en lagere transmissie tijden .
Speed ​​

Sinds langere sleutels produceren meer gecodeerde berichten , de transmissie tijden voor deze berichten zijn ook langer . In de praktijk kunnen publieke sleutels niet worden gebruikt voor lange berichten, omdat de lengte van het gecodeerde bericht . De feitelijke codering is ook langer voor publieke sleutel versleuteling door sleutellengte en de encryptie- algoritmen die worden gebruikt om een ​​aanvaardbaar niveau van veiligheid. Symmetrische encryptie algoritmen veel sneller in dit opzicht . Om deze reden , zijn publieke sleutel systemen gebruikt voor korte berichten , zoals digitale certificaten , en ironisch genoeg , voor het verzenden van persoonlijke sleutels veilig .

Previous: Next:
  Network Security
·Handmatig Breng een Groepsbele…
·Hoe om websites te blokkeren o…
·Overeenkomst infrastructuur 
·Hoe te SSL voor Tomcat inschak…
·How to Set Up Wireless op een …
·Hoe je Wireless Network Securi…
·Hoe te NTLM2 Authentication in…
·Hoe je mensen houden van het h…
·Trojan-virus infectie 
  Related Articles
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Verschil tussen Mobile Web & WAP 
Hoe herken ik de verschillen tussen Netg…
Wat is het verschil tussen een Wireless …
Voordelen van Wireless Networking 
Wat is het verschil tussen een Wireless …
Verschil tussen DSL en draadloos interne…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik: Stop - and- Wait Protocollen…
·Hoe kan ik een draadloze adapter configu…
·Hoe te Proxy prestaties Reverse 
·Hoe kan ik een laptop configureren voor …
·Hoe te public_html mappen verbergen 
·Hoe te Faces op Facebook Messenger Zorg 
·Hoe je Linksys 3.1.9C Unlock 
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk me…
·Hoe maak je een oproep van een pc naar e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com