Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe je Wireless Network Security Keys Verander
Onderhoud beveiliging op uw draadloze netwerk is een belangrijke kwestie . Wi- Fi , door de natuur , is kwetsbaar totdat u het te beveiligen met Wi - Fi Protected Access ( WPA ) data -encryptie of een ander beveiligingsprotocol . Wachtwoordbeveiliging van uw draadloze netwerk met een beveiligingssleutel helpt voorkomen dat hackers en andere onbevoegden uit te tikken in en het gebruik van uw internetverbinding . In het geval dat u uw draadloze netwerk security sleutel vergeten of wil om het te veranderen naar een meer veilige een , de meeste draadloze routers bevatten een nuttig webpagina via welke u deze wijzigingen kunt maken . Wat je nodig hebt
Draadloze router
Toon Meer Aanwijzingen
1

verkrijgen IP -adres van de draadloze router , ook wel bekend als de ' default gateway . " Klik op de knop "Start " en selecteer "Run . " Typ " cmd " in het vak en druk op " Enter " om Windows Command Prompt te openen . Typ " ipconfig /all " en druk op " Enter " in de Opdrachtprompt . Vind de lijst voor de " default gateway " en schrijf dit IP -adres neer . Kopen van 2

Open een webbrowser . Typ het IP-adres van de router of " default gateway " in de adresbalk van de browser en druk op ' Enter '. Wanneer u wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord , voer de referenties in verband met de webbeheerinterface van uw router . Druk op " Enter" of klik op "OK " na het intypen van de gebruikersnaam en het wachtwoord .
3

Zoek en klik op de "draadloze " of " security wireless " sectie van webbeheerinterface van de router . Zoek de sectie die het type beveiliging ingeschakeld op het netwerk, zoals "WPA " ( Wi - Fi Protected Access ) of " WPA2 " encryptie lijsten . In de gedeelde sleutel of wachtzin doos , markeert u het huidige wachtwoord in met uw muis. Typ de nieuwe beveiligingssleutel in de doos . Klik op de "Save Changes " of "Save Settings " knop .
4

uw computer configureren om in te loggen op het draadloze netwerk met deze nieuwe beveiligingssleutel . Klik op het pictogram van de netwerkverbinding in de rechterbenedenhoek van het scherm door de systeemklok aan de lijst met beschikbare verbindingen getoond hebben . Rechtermuisknop op de naam van uw netwerk in de lijst en selecteer "Eigenschappen . " Klik op het tabblad 'Beveiliging' . In het vak " beveiligingssleutel " , typt u de nieuwe wachtwoordzin voor het netwerk . Klik op "OK . "

Previous: Next:
  Network Security
·De noodzaak van een Intrusion …
·Belang van draadloze beveiligi…
·Hoe te openen een inkomende TC…
·Wat is SAP GRC 5.3 ? 
·Teredo protocol 
·Hoe maak je een Retina biometr…
·Draadloze Verificatieprotocoll…
·How To Mailbox Machtigingen wi…
·Conficker Worm Detection & Rem…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een modem beveiligingssleute…
·Hoe kan ik een MAC- adres te vinden voor…
·Hoe krijg ik live streaming video op mij…
·Hoe te overdracht van informatie zonder …
·Pad Alignment Fundamentals 
·Hoe Hook Up een Windows CE Portable Note…
·Toegang krijgen tot Outlook Webmail 
·Hoe maak je een USB High Speed ​​Antenna…
·Computer Router Explained 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com