Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te overdracht van informatie zonder een Crossover Kabel
Met behulp van een crossover-kabel om gegevens over te dragen tussen twee computers is snel en eenvoudig , maar als je niet beschikt over een kabel hebben , zijn er verschillende andere methoden die u kunt proberen . Gebruik draagbare opslagmedia , data versturen via een lokaal netwerk , of uploaden en downloaden van gegevens via een tussenpersoon . Welke methode u ook kiest , de overdracht van informatie tussen computers is een handig hulpmiddel bij het schakelen werkstations of het maken van een back-up bron . Instructies
Data Transfer Methoden Zonder Crossover Cable Gebruik
p E-mail bestanden naar jezelf 1 . Als u slechts een paar kleine bestanden ( bijv. Word-documenten ) , kunt u ze toevoegen aan een bericht naar uzelf met een e-mailprogramma ( zoals Outlook Express of Eudora ) op de broncomputer en dan halen ze met een e-mailprogramma op uw bestemming computer . Met behulp van een e-mail website zoals Yahoo of Hotmail maakt dit zeer eenvoudig . Echter , als u een groot aantal bestanden of zeer grote bestanden ( bijv. rauwe camerabeelden ) , moet u een andere oplossing te vinden . Kopen van 2

Gebruik een USB -apparaat om data-overdracht . Draagbare USB-apparaten zijn er in alle soorten en maten en kan gebruikt worden om snel gegevens van de ene computer naar de andere over te dragen . Tiny thumb drives die past op je riem of sleutelbos kan honderden gigabytes houden . Plaats de draagbare schijf in de USB- poort van uw bron computer naar uw netwerkmap en het apparaat te openen , maakt u een map voor de bestanden die u zal overdragen , kopieer en plak de bestanden op het apparaat . Sluit alles , verwijder het station , plaatst u deze in uw bestemming computer en kopieer en plak de gegevens in de nieuwe locatie .
3

Maak een CD of DVD om de informatie over te brengen . Meer tijdrovend en vereisen meer kennis , het branden van een dvd of cd is vergelijkbaar met de USB-drive -oplossing . Je zult moeten weten hoe de software te gebruiken op uw bron computer om gegevens op uw DVD of CD te branden , maar zodra dit gebeurt , plaatst u de gegevens in station van uw bestemming computer om de bestanden naar de gewenste locatie . Wees ervan bewust dat een CD bevat slechts 600 MB en dvd's contain4.7 GB .
4

Verbind de twee computers via een router of access point . Als u al een draadloos netwerk opzetten tussen je twee computers , zoekt u simpelweg de doelcomputer op de netwerkmap van uw bron computer en kopieer en plak de bestanden over . Als u niet beschikt over een netwerk al is ingesteld , moet u een router te verwerven (bijvoorbeeld de Linksys Wireless - G Broadband ) en elke computer op het ofwel met een standaard Ethernet-kabel of draadloos .
5

Upload data naar een online opslagplaats . Er zijn verschillende van dergelijke sites beschikbaar ( zoals Mozy , SugarSync , of Box.net ) waar u uw bestanden kunt uploaden en opslaan . Toegang tot deze bestanden van een tweede computer is zo simpel als inloggen op de sites van de doelcomputer en het downloaden van de gewenste bestanden . In tegenstelling tot bestanden te versturen naar jezelf ( meestal gratis , maar met beperkingen van de grootte ) , met behulp van een tussenpersoon online opslagplaats voert een maandelijkse vergoeding , maar biedt verschillende gigabytes aan opslag en overdracht .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Relatie tussen TCP en UDP Pack…
·Wat is Server Network Software…
·TightVNC instructies 
·Woomera Protocol 
·IEC 61850- protocol 
·Hoe IP camera's werken 
·HTTP-proxy Tutorial 
·Wat is een Repeater 
·Microsoft Unified Communicatio…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een FTP -poort wijzigen voor…
·Hoe de WEP instellen voor Actiontec Mode…
·Hoe de Wi - Fi- netwerk signaalsterkte i…
·Tools om Internet Usage Monitor 
·Wat is het verschil in een draadloze PCI…
·Wat zijn Remote Access Technologies ? 
·Hoe te verbinden XP naar Win 95 Met behu…
·Problemen met de Linksys Wireless N 
·Hoe Website Block in ISA 2006 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com