Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Maximale sleutellengte voor Microsoft PKI Componenten
Public Key Infrastructure codeert gegevens gedeeld tussen websites , computers en servers , en is ingebouwd in de Microsoft Windows Server applicatie . PKI onderdelen verschijnen ook in Microsoft -toepassingen , zoals het streamen van encryptie gevonden in Office . Microsoft servers en toepassingen beschikken symmetrische sleutel encryptie of asymmetrische versleuteling of een combinatie van beide te gebruiken. Soorten

Symmetric key encryption
telt een publieke sleutel om berichten te coderen , terwijl asymmetrische encryptie maakt gebruik van een publieke en een private sleutel . Dat verhoogde veiligheid betekent meer gebruik IT-middelen , echter. In de " Pro T - SQL 2008 Programmer's Guide , " Michael Coles schrijft dat " Microsoft raadt het gebruik van symmetrische encryptie om gegevens en asymmetrische encryptie versleutelen om symmetrische sleutels te versleutelen . "
Default Key Lengths
< br

Default sleutellengtes > zijn 256 en 2048 bits , maar de standaard private sleutel lengte voor Microsoft -servers is 1024 bits. Sleutellengte, blijken beter te beveiligen , en Microsoft zal waarschuwingen over de onveiligheid van een private key indien minder dan 1024 -bits genereren . Microsoft -servers toestaan ​​om persoonlijke sleutels importeren maximaal 3456 bits lang uit andere bronnen , maar de minimale sleutellengte gegenereerd door een component PKI is afhankelijk van het algoritme . Bij het gebruik van kortere encryptiesleutels standaard , ze veranderen vaker de beveiliging verbeterd .
Maximale Key Lengths

Microsoft Windows siteservers
ondersteunen niet sleutellengtes meer dan 8096 bits lang , terwijl Microsoft Operating Systems ligt de grens op 2048 bits. SQL- servers kunnen openbare sleutels te beheren , met de maximale lengte van de sleutel toegestane SQL-databases vastgesteld op 900 bytes . Het beperkt ook de lengte van de sleutel tot een maximum van 16 kolommen , hoewel je niet-key kolommen kunt toevoegen aan een niet - geclusterde index als de maximaal toegestane lengte van de sleutel is exclusief niet-key kolommen .

Asymmetrische encryptie-algoritmen
gebruik sleutellengte met veelvouden van 64 en asymmetrische sleutel algoritmen, zoals RSA genereren sleutellengte van 512 bits 2048 bits die samen met de openbare sleutel om een ​​nog meer aan te maken . De lengte van de asymmetrische sleutel afhankelijk van het algoritme en de publieke sleutel lengte , maar asymmetrische encryptie niet tot een belangrijke langer dan 432 bytes .
Microsoft Certificaten

Microsoft Certification Authorities creëren digitale certificaten om de identiteit van specifieke servers te controleren, en te gebruiken PKI componenten om ID -servers met public key encryption . Wanneer klanten verbinding maken met een Microsoft-server , stuurt een digitaal certificaat bevat een publieke encryptiesleutel met een maximale lengte van 432 tekens .

Previous: Next:
  Network Security
·Lijst van Nieuw Proxy Servers 
·Wat is een Soft Token ? 
·Hoe te identiteitsdiefstal te …
·Hoe te ontgrendelen en Verberg…
·Hoe vindt u uw Wireless Securi…
·Informatie over Computer Hacke…
·Hoe om te controleren voor Mic…
·Hoe te veranderen van WEP naar…
·Hoe maak je een kabelverbindin…
  Related Articles
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een WEP-sleutel 
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe maak je een Wireless Router Network …
Hoe vind je je WEP-sleutel Zonder een ro…
Hoe u uw computer WPA Key zoeken ? 
Hoe vindt mijn Linksys Network Key 
Hoe maak je een zoeken Linksys WEP-sleut…
  Netwerken Articles
·De Grondbeginselen van Computer Networki…
·Wat zijn de server -instellingen voor PO…
·Hoe kan ik instellen en configureren van…
·Hoe te WPA uitschakelen op de Sky Wirele…
·Wat Command gebruik ik om de IP-adressen…
·Hoe het opzetten van een draadloze thuis…
·Hoe kan ik een Netgear Password zoeken 
·Hoe een IP-adres vernieuwen in Windows 7…
·Hoe kan ik een Linksys 54G gebruiken als…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com