Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
De optimale MTU Size voor de Ethernet
De Maximum Transmission Unit , of MTU , is een belangrijke , maar weinig bekend netwerkinstellingen . Het bepaalt de maximale hoeveelheid gegevens elke computer kan via een netwerk te sturen in een groep . Ethernet is de meest geïmplementeerde set van standaarden in de wereld voor de fysische eigenschappen van Local Area Networks . Het concept van MTU is gemakkelijker te begrijpen voor degenen die hebben een achtergrond kennis van netwerkprotocollen . Protocol Stacks

Netwerkprotocols
zijn georganiseerd in lagen in een stapel . De protocollen betreffende de fysische eigenschappen van netwerken onderaan de stapel en de gebruiker gerichte protocollen bovenaan de stapel . Van boven naar beneden , wordt elke opeenvolgende laag bedoeld om de gegevens voorbij verwerken, zodat het over een netwerk worden overgedragen manipuleren . Hoe verder naar beneden de stapel een protocol is , de meer technische is . De MTU beïnvloedt de manier waarop elke laag verwerkt de gegevens voorbij de applicatie .
Protocol Lagen

Ethernet
, onderaan de stapel ligt op laag 1 en 2 . Dit zijn de Physical Layer op Laag 1 en de Data Link Layer op Layer 2 . De Internetlaag wordt meestal aangeduid als Layer 3 en Transport Layer 4 Layer . MTU's zijn invloedrijk in lagen 2 , 3 en 4 .
Gegevens pakketten

De Transport Layer breekt data up in datapakketten , maar de MTU is vastgesteld op de data Link Layer . MTU is meestal een instelling van de netwerkadapter . De meeste netwerksoftware kunt detecteren , of wordt geleverd met een standaard MTU- waarde voor elke Data Link Laagtype . De maximale MTU van een datapakket rijden over een Ethernet Data Link Layer is 1500 bytes . Deze lengte is exclusief de koptekst door Ethernet wanneer het zet een datapakket in een frame voor transmissie , maar het bevat wel de headers van de Transport Layer protocol en de Internetlaag protocol. Het internet Layer -protocol is meestal het Internet Protocol , dat een variabele lengte header heeft . Headers zijn stukjes informatie toegevoegd op de voorkant van de gegevens die worden overgedragen om hun transmissie hulp .
Optimale Grootte

Hoe groter het datapakket , of Ethernet-frame , hoe efficiënter de transmissie omdat de overhead toegevoegd door protocollen in de vorm van headers in verhouding tot een groter pakket wordt verminderd . De Ethernet -segment over het rijden datapakket duurt slechts tot de grens van lokale netwerk van de afzender . De grootste afleiding van verschillende MTU is wanneer een datapakket reist naar een ander netwerk met een kleinere MTU en moet worden opgebroken, die heet fragmentatie . Hierdoor wordt de hoeveelheid van de headers overhead toevoegen aan het datapakket door een factor van het aantal kleinere pakketten het pakket wordt ingebroken. Daarom optimalisering van MTU betreft meer verkeer dat buiten een netwerk , dan de eisen van Ethernet . De optimale grootte voor een MTU over Ethernet is de maximaal toegestane grootte , dat is 1500 bytes .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe u uw Ethernet -kabel Verva…
·Kan een Ethernet Cord Werk Als…
·Hoe je een Ethernet-verbinding…
·Hoe aan te sluiten in een Ethe…
·Gereedschappen voor Ethernet-k…
·Hoe maak je een Dynex Ethernet…
·Hoe te Ethernet MSI Drivers Up…
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Ethernet Monitoring Software 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een afgeschermde RJ45 connec…
·Hoe te Sluit een externe DSL -modem met …
·Hoe je het wachtwoord Take Off My Linksy…
·Klasse A Internetadres vs Class C 
·De voordelen van Client Server PACS 
·Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
·Hoe maak je een Dynex 10/100Mb Router Se…
·Welke poorten Mediacom Monitor ? 
·Hoe de Windows ARP Cache wissen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com