Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Computer Networking Lessen
De meeste mensen zijn blij om aan te sluiten op een Ethernet- kabel of verbinding met een draadloos netwerk , of ze kunnen toegang krijgen tot de websites die ze willen in hun browser . Echter , is dat schijnbaar eenvoudige taak ondersteund door een complexe netwerkinfrastructuur die technici en beheerders moeten leren om zowel de set-up netwerken en laat ze lopen . Een paar lessen in netwerken basics kan een aspirant- beheerder een solide basis voor verdere kennis te geven . Hardware Infrastructuur

Gewoon inpluggen een Ethernet- kabel in een sleuf die zal accepteren het niet een netwerkverbinding te garanderen . De eerste stap die het netwerk technici en beheerders moeten nemen is het leren over de elementaire hardware dat maakt netwerken . In dit onderwerp modems een netwerk om de grotere Internet verbinding , routers meerdere computers zijn verbonden met die dezelfde internetverbinding behandelen; . En switches om het aantal computers elke router kan dienen uitstrekken
< br > IP-adressering

IP-adressen
zijn niet zomaar willekeurige getallen de router maakt . De getallen in een IP -adres zijn eigenlijk 32 - bit getallen die verschillende dingen , afhankelijk van welke set periodes betekenen zijn boek eindigende het nummer . Leren van deze binaire wiskunde kan toestaan ​​dat de aspirant- netwerk technicus om subnetten , of netwerken te creëren binnen de netwerken waarvan de naam is een afkorting van "sub - netwerk , " en zelfs sub - kloof subnetten in subnetten voor het meest efficiënte gebruik van het netwerk van de ruimte . Naast het creëren van een dergelijke set -up zelf , kan het netwerk technicus komen in complexe netwerken die andere individuen opgezet en onmiddellijk in staat zijn om aan het werk te krijgen.
DHCP
< br >

Hoewel het mogelijk is om elke computer zijn eigen IP -adres toewijzen afzonderlijk in een netwerk , vereist deze werkwijze veel werk bij het opsporen en beschikbare IP gebruikt dan nodig is . In plaats daarvan , de meeste computers gebruik maken van een Dynamic Host Configuration Protocol client . Dit is een kleine dienst die draait op computers ( ongeacht of het gaat om een Windows- machine , machine Linux of een Mac ) die werkt met de DHCP-server die draait op routers aan beschikbare IP-adressen claimen . Leren om het client-programma op individuele computers en de server -programma installeren op routers is essentiële kennis voor een computer netwerkbeheerder of technicus .
Ping

Zelfs nadat het netwerk technicus leert alles wat er te weten valt over hardware , subnetting en DHCP clients , zal problemen op het netwerk altijd voordoen . Misschien heeft het de gebruiker heeft , dan kan het een vergissing van de kant van de technicus ergens in de set -up , of het kan zijn dat de technicus te ruimen iemand anders mess . Hoe dan ook, zou hij een machine hebben op het netwerk die niet zal verbinden . Een basisinstrument netwerkbeheerders moeten bekend zijn, is het programma ' Ping ' te zijn . Dit programma helpt een computer netwerkbeheerder vergewissen kennis over de interne toestand van het netwerk door het sturen van pakketten naar hosts die terug zal reizen , waardoor met hen informatie over het netwerk routes reisden ze aan hun reis te maken . De beheerder kan vervolgens gebruik maken van die gegevens te achterhalen welke delen van het netwerk zijn functioneel en welke niet .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te IPX /SPX- Get on Window…
·Hoe maak je een Terminal Serve…
·De voordelen van Fiber Optic S…
·Hoe zorg ervoor dat YouTube vi…
·Hoe te versturen of overbrenge…
·Hoe maak je een MAC- adres te …
·Hoe maak je een verbinding Ver…
·Hoe werkt een Homeplug Netgear…
·De specificaties voor de digit…
  Related Articles
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe kan ik een Linksys Router Zoek op uw…
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe kan ik een nieuwe draadloze computer…
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
  Netwerken Articles
·Hoe mensen in Facebook bijschriften Tag 
·How to Set Up Wireless Router Beveiligin…
·De definitie van Web service-eindpunt 
·Hoe maak je een CAT beëindigen 5E kabel…
·Hoe u het MAC -ID wijzigen op een Router…
·Hoe maak je een Global Address List Vern…
·Wat zijn IP-adressen en klassen? 
·Wat is een Aircard laptop? 
·Hoe te tonen IP Segment informatie over …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com