Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Voordelen & Nadelen van gedistribueerde systemen
Als het internet en netwerktechnologieën hebben gevorderd in verfijning en betrouwbaarheid , hebben de ingenieurs een nieuwe manier van het runnen van computing- diensten gecreëerd : gedistribueerde systemen . In plaats van centralisatie van data en rekenkracht in een enkele locatie, dan het uit om klanten , gedistribueerde systemen verspreid zowel data -en rekentaken over meerdere nodes die werken in koor . Hoewel dit type systeem heeft vele voordelen , is niet zonder nadelen . Prestaties

Gedistribueerde systemen
zorgen voor een grotere algehele dienstverlening dan systemen waarvan de functie is gecentraliseerd op een locatie . Door het verspreiden van de computationele belasting over verschillende nodes , elke locatie is onder minder stress. Hierdoor kan elk knooppunt efficiënter uitvoeren , die de prestaties van het totale dienstverlening toeneemt . Een voorbeeld van hoe dit werkt is in de hoge vraag messaging-diensten . In plaats van het dumpen van de belasting voor elke huidige gebruiker transactie op een enkele server , worden de transacties verspreid over een aantal verschillende servers . Op deze manier wordt de vraag op elk individueel knooppunt verminderd , en de gegevens elke node ontvangt sijpelen naar de andere knooppunten in de achtergrond .
Betrouwbaarheid

Bij berekening is gecentreerd rond een enkele machine , de gezondheid van die machine is de gezondheid van de gehele dienst --- als het naar beneden gaat , neemt ook de volledige service. Echter, gedistribueerde systemen blijven functioneren als een knooppunt ophoudt te functioneren . Terwijl de eisen aan de andere knooppunten zal omhoog gaan , zoals zal de stress elke machine onder , zal de andere knooppunten nog steeds werken . Toch kan het niet in een kritieke drempel van knooppunten nog steeds omlaag brengen van de dienst .
Schaalbaarheid

Omdat gedistribueerde systemen werken in een verscheidenheid van verschillende machines , zij zijn inherent schaalbaar . Dat wil zeggen dat het gedistribueerd bijstellen hoeveel systeembronnen wordt gebruik makend van licht van welke vraag het systeem onder . Als een systeem onder hoge vraag , dan kan elke machine draait om de capaciteit te hebben. Indien de belasting van het systeem relatief laag , kan verschillende componenten van het gedistribueerde systeem offline naar energie besparen en de slijtage van het systeem . Wanneer de vraag op het systeem weer omhoog gaat , kunnen deze componenten terug te komen online .
Synchronisatie

Toen diensten draaien op een enkele server , er is geen zorgen te maken over de synchronisatie van gegevens : alle data is gewoon aanwezig op die machine . Echter, dit wordt een probleem in gedistribueerde systemen . Omdat verschillende gedistribueerde systeemcomponenten zijn omgaan met verschillende taken en gegevens op een bepaald punt in de tijd , zullen er kleine perioden waarin er gegevens over een component , maar niet op anderen . Zolang deze systeemknooppunt online blijft lang genoeg voor tijdelijk unieke gegevens over sijpelen naar andere knooppunten , is dit geen probleem . Echter, als een knooppunt uitvalt voordat het woekert haar unieke gegevens , zal er inconsistenties zijn in het systeem .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Voordelen en beperkingen van C…
·Computer Netwerken 
·Wat is het blokkeren van IO ? 
·Industrieel gebruik van een co…
·Hoe vindt u de naam van uw Del…
·ANSI Cable Certification Stand…
·Hoe Exchange Mailbox 2003 expo…
·Hoe je uitschakelen SSL V2 
·Wat betekent het als iemand ee…
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
  Netwerken Articles
·IP Subnetting Voorbeelden 
·Hoe online geld verdienen zonder een web…
·How to Set Up Draadloos internet zonder …
·Hoe om te weten als uw computer over dra…
·Wat zijn CNAME Records? 
·Hoe de router wachtwoord voor een Netgea…
·Hoe maak je verbinding een CD -ROM in ee…
·Hoe Computer ISPs & Cell Phone ISPs Zijn…
·Toegang tot een netwerk-pc Door CMD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com