Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Computer Netwerken
Computer netwerken zijn alomtegenwoordig in de moderne samenleving . Terwijl ze waren ooit voornamelijk ingezet in bedrijven die zich konden veroorloven om te betalen voor de apparatuur en de expertise die netwerken vereist , hebben de vooruitgang in software en hardware nu netwerken toegankelijk zijn voor professioneel en privegebruik gelijk gemaakt . Het inzetten en onderhouden van netwerken , zijn er een aantal software -en hardware-instrumenten . Routers

Routers
fundamenteel belang zijn in het opbouwen van een netwerk . Dit zijn de apparaten die gegevens uit verschillende computers aangesloten op een netwerk aanvaarden adressen aan elke computer ( of knooppunt ) van het netwerk en de data routeren naar zijn doelbestemming . Voor kleine netwerken , zoals een residentiële thuisnetwerk , een enkele router is alle netwerkapparatuur nodig , maar grotere onderneming operaties kan verschillende routers gebruiken om het netwerk te voltooien .
Modems
< br

Modems > zijn apparaten die een netwerk verbinding met het grotere netwerk is het Internet . Wanneer computers verzoek gegevens van een externe server ( dat wil zeggen , een website ) , wordt de data verzoek eerst naar de router , die vervolgens stuurt het verzoek uit via de modem . De modem haalt de gegevens en stuurt het terug naar de router . De router stuurt dan de gegevens van het internet naar de computer die daarom hebben verzocht .
DHCP

Dynamic Host Configuration Protocol ( DHCP ) is een software tool die automatiseert het proces van het toewijzen van unieke adressen binnen een netwerk . Terwijl een netwerk een uniek IP adres hebben ten opzichte van de rest van de wereld , computers in een netwerk unieke IP -adressen in relatie tot elkaar . DHCP maakt het beheren van een netwerk makkelijker voor leken , omdat zij niet de technische kennis die nodig is om IP-adressen te genereren en toe te wijzen , en voor professionele systeembeheerders nodig hebben omdat ze niet langer nodig om handmatig spoor houden van IP-adressen . DHCP is geïnstalleerd op de firmware van de meeste moderne routers en in de meeste moderne besturingssystemen .
Port Scanning

Na administrators instellen en configureren van een netwerk , de volgende stap is om dat netwerk te beveiligen . Terwijl netwerken laten het delen van informatie en de productiviteit , maar ook computers blootstellen aan een hogere mate van risico . Omdat netwerken met elkaar te verbinden verschillende computers en het internet , ze geven hackers routes naar individuele computers en virussen trajecten te verspreiden vanaf een geïnfecteerde computer naar een heel netwerk . Port scanning software laat een beheerder kijken om te zien welke software adressen , of " poorten ", computers naar luistert voor data . Bepaalde programma's die specifieke poorten voor data en een open poort een potentieel gateway voor een hacker . Door het lokaliseren open, maar onnodig , havens , kunnen beheerders de beveiliging van een netwerk te versterken .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Soorten Bluetooth Adapters 
·Hoe te gebruiken macht van She…
·Hoe kan ik een Sony Vaio koppe…
·Hoe je Bluetooth inschakelen i…
·Hoe te controleren CCNA certif…
·Hoe een LDAP-verificatie Test 
·Hoe kan ik een printer tussen …
·Wat is de definitie van een Cl…
·Hoe te Citrix client gebruiken…
  Related Articles
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe kan ik een Linksys Router Zoek op uw…
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe kan ik een nieuwe draadloze computer…
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Fix My Computer Connectivity …
·Heeft mijn 2Wire Modem Heb WiFi? 
·Hoe je e-mail lezen Header Information 
·Verbinding maken met het internet via ee…
·How To Set Up een Belkin Network 
·Hoe Set Up Split DNS 
·Hoe kan ik een printer via Samba Toegang…
·Hoe maak je een D - Link Wireless Router…
·Hoe u uw wachtwoord vinden op WPA - PSK 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com