Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat zijn de gevaren van draadloze computers ?
Draadloze computers zoals de iPhone , BlackBerry en andere mobiele apparaten , evenals laptops en desktop computers met behulp van Wi - Fi-verbindingen , zenden elektromagnetische straling die vergelijkbaar is met microgolven , of radiogolven . Deze straling codeert de gegevens die worden verzonden tussen zender en ontvanger . Draadloze computing is onderworpen aan het toezicht door derden , en er is enige vraag hoe langdurige blootstelling aan straling van invloed op biologisch weefsel . Ook kunnen mobiele draadloze computers worden afleidende en is gekoppeld aan voertuigen botsingen . Hacking

Een van de grote gevaren van draadloos computeren
komt van hackers , die uw gegevens reist via een onbeveiligde of zelfs een beveiligde draadloze signaal kan onderscheppen . Het gebruik van internet uit coffeeshops , luchthavens , of zelfs het draadloze netwerk dat u in uw huis opgezet kunnen worden afgeluisterd op door een andere persoon met een basiskennis van computerbeveiliging . Deze hackers kunnen uw persoonlijke gegevens zoals uw naam , adres en credit card gegevens aan diefstal van identiteit , een van de belangrijkste computer misdaden van onze tijd uit te voeren gebruiken . U kunt een gecodeerde vorm van draadloze computers te gebruiken doordat het, maar zelfs de encryptie kan worden doorbroken door een slimme hacker .
Gezondheid

Niemand weet definitief hoe gevaarlijk draadloze computers via de mobiele telefoon is voor uw gezondheid op lange termijn . Sommige staten en steden ( Maine en San Francisco , om twee te noemen ) overweegt het verplicht stellen dat de mobiele telefoon aanbieders bericht waarschuwingen over het mogelijke risico van draadloos computeren straling afkomstig van hun klanten mobiele telefoon. Een 2006 Zweedse studie gecorreleerd zware mobiele telefoon gebruik te hersentumoren , en Amerikaanse rapporten hebben gevolgd . Landen als India en Frankrijk raden beperking van de blootstelling aan gsm-straling , terwijl het National Cancer Institute zegt geen consistent verband tussen gebruik van draadloze apparatuur en kanker is gevonden , maar meer onderzoek moet worden gedaan . Aan de andere kant , een Universiteit van Zuid- Florida studie vond draadloos computeren beschermd muizen tegen de ziekte van Alzheimer door het verhogen van de temperatuur van hun brein .
Milieu Effecten

Elektromagnetische straling van draadloze computer is gekoppeld aan dalingen in honingbij bevolking in India . Volgens een artikel in de Times of India , Dr Sainuddin Pattazhy zei elektromagnetische golven van zendmasten kan kort door de navigatie- mogelijkheden van werkbijen , die hun weg konden vinden naar netelroos na het verzamelen van stuifmeel . Geen volledige catalogus van invloed draadloze straling op soorten is uitgevoerd .
Onoplettendheid - gerelateerde Botsingen

Een van de grootste gevaren van draadloos computeren , zoals surfen op het web of tekst messaging bestaat wanneer de gebruiker dit doet tijdens het rijden . Meer dan een miljoen botsingen per jaar voorkomen die het gevolg zijn van het gebruik van een mobile computing apparaat tijdens het rijden , bestaande uit 28 procent van alle botsingen zijn .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·De WLAN-kaart Kan geen verbind…
·Hoe te verbinden met Unlocked …
·Mijn Linksys Wireless Card maa…
·Wat is een beveiligingssleutel…
·Hoe je twee laptops Bevestig S…
·Hoe je Wireless Hacking Detect…
·Hoe maak je verbinding een Wii…
·Hoe kan ik uitschakelen van de…
·Hoe te verlengen NETGEAR Wirel…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe je WEP Crack voor SMC 
·Hoe maak je een Broadband Access Card te…
·Hoe Set - Up een Nieuws Server 
·Verschillende soorten modemverbindingen 
·Welke Port Is Standard voor Ping ? 
·How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
·Hoe de Linksys Wireless - G PCI Network …
·Wat is een VCB Proxy ? 
·Hoe vindt u de locatie van een verloren …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com