Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je WEP Crack voor SMC
Wachtwoord caching heeft gemaakt inloggen op WEP - beveiligde draadloze netwerken handiger , maar kan ook leiden tot het wachtwoord vergeten . Dat maakt het moeilijk om een ​​extra apparaat indien nodig . Met behulp van een reeks van draadloze netwerkbeveiliging testtools , kun je kraken en herstellen van de WEP- wachtwoord op uw SMC draadloze toegangspunt en router. Terwijl Linux heeft de beste ondersteuning voor deze tools , kunnen uw draadloze kaart worden ondersteund via de Mac of Windows-versie van de Aircrack -ng wireless security suite . Wat je nodig hebt
Aircrack -ng of een Live Distribution met de Aircrack Suite
Patched drivers voor packet injectie ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen

Launch 1 uw voorkeur command prompt of terminal emulator . Typ " iwconfig " om uw huidige draadloze apparaten weer te geven . Type " airmon -ng start wlan0 " waar " wlan0 " is de naam van uw primaire draadloze apparaat . Het systeem zal reageren , vertel je de monitor interface gemaakt . Noteer of onthoud de naam van deze monitor interface.

Type 2 " airodump -ng mon0 " waar " mon0 " is de naam van monitorinterface uw draadloze apparaat . Zoek de naam van uw access point , dan naar beneden de informatie in de " BSSID " en " Channel " columns schrijven

Type 3 " airodump -ng -c # - . Bssid * - w cap.log mon0 " waar " # " is het kanaalnummer van uw SMC toegangspunt , " * " is de BSSID van hetzelfde toegangspunt , " cap.log " is de naam van het logbestand dat u wilt maken van de vangen , en " mon0 " is de naam van de monitor interface.
4

Launch andere terminal venster en typ " aireplay -ng -1 0 - e essid - a * mon0 " waar " essid " is de ESSID naam van het toegangspunt , " * " is de BSSID van hetzelfde toegangspunt , en " mon0 " is de naam van de monitor interface.
5

Lanceer een andere terminal venster en typ " aireplay -ng -3 - b * mon0 " waarbij" * "is de BSSID van hetzelfde toegangspunt en " mon0 " is de naam van de monitorinterface . Optioneel inloggen op uw andere apparaat en navigeer naar een paar willekeurige websites te versnellen het begin van de replay -proces door het produceren van wat verkeer .
6

Lanceer een andere terminal venster en typ " aircrack -ng cap . log " waar " cap.log " is de oorspronkelijke naam van het capture -bestand dat u kiest in " stap 3 , "samen met de " airodump -ng "commando . Aircrack -ng zal het analyseren van de gegevens te verzamelen in de " cap.log " bestand en je het wachtwoord vertellen zodra het kraakproces is voltooid .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Help Met behulp van een Wirele…
·Sabrent Wireless Adapter instr…
·Hoe maak je een Rocketfish Blu…
·De 2,4 GHz en 5 GHz Wireless V…
·Hoe je Wireless Broadband Verb…
·Wat doen de Brieven van Wi - F…
·Wat is het verschil tussen Wir…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe kan ik Verlaag de Wachttij…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Linksys Wireless - G Met Speedbooster Re…
·Hoe de Linksys Vonage Unlock PAP2 telefo…
·Gemeenschappelijke netwerkprotocollen 
·Hoe werkt Cryptografie helpen of hindere…
·Manieren om Netwerk thuiscomputers 
·Hoe Vista netwerk naar Mac OS 
·Netwerk Bekabeling tips 
·Hoe maak je een UDP Met Ada 
·Hoe je alle berichten te verwijderen uit…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com