Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Manieren om Netwerk thuiscomputers
Een computernetwerk is een manier voor computers te communiceren met elkaar , het verzenden en ontvangen van gegevens . Computernetwerken thuis zijn " lokale netwerken " of LAN's genoemd . Ze zijn nuttig voor activiteiten zoals het spelen van games met je vrienden , het verplaatsen van gegevens tussen uw thuiscomputers , en afdrukken van documenten of foto's op afstand . LAN's zijn vrij eenvoudig op te zetten , en er zijn verschillende manieren om het te doen , onder meer via de elektriciteitskabels in lijnen of telefoonlijnen . De twee meest populaire thuisnetwerken zijn draadloze netwerken en Ethernet netwerken . Wireless Networking

Draadloze netwerken
heeft zijn best selling point recht in de naam . Het is draadloos . Met een draadloos netwerk , kunt u uw netwerk aangesloten computers vrij bewegen rond het huis .

Draadloze netwerken
zijn enkele van de gemakkelijkste om te zetten . U moet ervoor zorgen dat uw computer ondersteunt draadloze netwerken . Voor alle die dat niet doen , dan kunt u een draadloze netwerkadapter te kopen om hen te voorzien van de mogelijkheid . U vindt er ook een modem in staat draadloze netwerken , of een draadloze router nodig .
Wireless Networking Minpunten

Draadloze netwerken
hebben een paar nadelen . De eerste is dat je niet kunt krijgen de meest brandende bandbreedte tarieven warm . Dus , als je gaat om te spelen met hoge grafische video games , een draadloos netwerk is niet de beste keuze . Het tweede nadeel is dat draadloze netwerken gevoelig zijn voor inbreuken op de beveiliging . U kunt veel doen om te beschermen tegen dat door de invoering van goede encryptie op uw netwerk . U kunt leren hoe dat te doen door het lezen van de instructies op uw draadloze modem of router .
Ethernet Networking

Ethernet netwerken
is de snelste technologie voor thuisnetwerken , geweldig voor het afspelen van video games of iets anders dat grote hoeveelheden bandbreedte vereist . Je zou al gebruik van Ethernet -technologie in uw huis , om uw computer op uw modem . Ethernet -kabels eruit telefoon snoeren , en hebben dezelfde aansluitingen , maar zijn groter . Elke computer je netwerk met Ethernet zal een Ethernet-netwerkadapter nodig . Veel computers hebben deze technologie ingebouwd al , dus check de jouwe . Om het netwerk twee computers , kunt u ze gewoon aansluiten met een Ethernet-kabel . Om meer dan een computer -netwerk, zal u een Ethernet-netwerk -hub of switch nodig . Vanaf daar kunt u elke computer aansluiten op de hub of switch .
Ethernet Networking Minpunten

Ethernet -netwerken zijn aangesloten , wat betekent dat je zal moeten een Ethernet -kabel in elkaar aansluiten computer die u wilt netwerk . Voor computers in verschillende kamers , zult u langer Ethernet-kabels te kopen en lopen ze door je huis . Gebruik geen knikken of scherpe bochten in uw Ethernet-kabels niet zetten , omdat dit degradeert signaalkwaliteit .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te stoppen Mappen delen 
·Hoe kan ik mijn oude computer …
·Soorten Wireless Network Cards…
·Hoe te kopen Punch omlaag Extr…
·Hoe maak je een PC Cluster Bou…
·Hoe je Cisco Switches inschake…
·Hoe te installeren van een Cat…
·Hoe naar Mount een Pad op Free…
·Hoe te MBUS Sync 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u het IP- adres te vinden op een Gat…
·Wat Is Crossover Cable ? 
·Hoe een computer te converteren naar een…
·Tin koper Bus Wire Standards 
·Zelfgemaakte Modem Antenne 
·Hoe een IP - gebaseerde CCTV-systeem 
·Hoe de beste MTU voor een Cisco Circuit …
·Hoe het ontwerpen van een VoIP 
·Hoe te openen een MMC Remote Computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com