Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Netwerk Bekabeling tips
De sleutel tot optimale netwerkprestaties begint met de stichting --- de bedrading . Met de overvloedige beschikbaarheid van hoogwaardige netwerkkabels online en in winkels , kunnen huiseigenaren gemakkelijk hun eigen netwerk bekabeling te installeren . Door het volgen van deze eenvoudige richtlijnen , kan een thuisnetwerk worden aangesloten , dat zal niet alleen goed uit te voeren bij het opstarten , maar zal blijven doen voor vele jaren . Kies de juiste kabel en connectoren

Het kiezen van de juiste kabel en connectoren voor uw netwerk zal een directe impact op de prestaties van het netwerk hebben . De meeste thuisnetwerken vandaag gebruiken Fast Ethernet ( 100 megahertz ) of Gigabit Ethernet ( 1000 megahertz ) . Bekabeling en connectoren voor deze netwerken moeten worden gewaardeerd categorie 5e of categorie 6 . Ethernet -kabel wordt aangeduid als UTP ( unshielded twisted pair ) en bevat vier paren getwiste draden . Het is verkrijgbaar in strengen of massieve draad . Massieve draad wordt gebruikt voor kabels die zal worden geleid door muren , vloeren en plafonds . Gevlochten draad moet worden gebruikt voor alle andere kabels . Als onderdeel van uw bekabeling door muren loopt , moet u de juiste connectoren te kopen . Connectoren voor massieve draad verschillen van connectoren voor gevlochten draad . Raadpleeg de productbeschrijvingen en specificaties alvorens te kopen .
Kabellengte

De maximale lengte voor een Ethernet- kabel van de router of switch aan het einde apparaat ( computer of printer bijvoorbeeld ) is 100 meter ( 328 voet ) . Dit omvat alle bekabeling die wordt gerund door muren of plafonds . Grotere afstanden zal het gebruik van een netwerk repeater vereist .
Handhaaf Minimale Buigradius

buigen van de kabel te scherp of herhaaldelijk zal schade aan de draden aan de binnenkant veroorzaken de kabel . Patch en crossover-kabels gebruiken gestrand draad en zijn flexibeler . De buigstraal van de kabels moet niet minder dan vier maal de diameter van de kabel niet . Als bijvoorbeeld de kabeldiameter is 0,5 cm ( 0,20 inch ) , zal de krommingsstraal is 2,0 cm ( 0,80 inch ) . Kabels die door muren of plafonds maken gebruik van solid draad en zijn gevoeliger voor schade door bochten . Bedrading best practices op deze kabels dicteren dat bochten niet strakker dan 90 graden moet zijn .
Vermijd Stretching Kabel

Zorg dat de kabels lang genoeg zijn , zodat ze niet strak worden gespannen indien aangesloten . Wanneer trekkabel door muren of plafonds , niet meer dan 25 kilo trekkracht .
Minimaliseer Verdraaien en compressie

Wees voorzichtig niet te verdraaien en te comprimeren kabels bundelen ze tot draad banden te installeren . Bundelen ze losjes aan wat beweging toe te staan. Gebruik geen nieten geweren op kabels .
Kabelroute

Vermijd routing de netwerkkabels naast stroomkabels of andere elektrische apparatuur die interferentie van signalen , zoals lucht zal veroorzaken conditioners , ovens , koelkasten en TL-lampen .
color Coding

Beschouw kleurcodering de netwerkbekabeling systeem . Gebruik bijvoorbeeld een kleur voor patchkabels en een andere kleur voor crossover kabels . Vergeet niet consequent te zijn bij het maken van toekomstige aanvullingen .
Label Kabels

labelen van de kabels zal het oplossen van problemen veel makkelijker zou het ooit nodig zijn . Lange kabels moeten worden geëtiketteerd aan beide uiteinden . De kabels kunnen opeenvolgend worden genummerd of je kunt maken van uw eigen nummering . Etiket kabels als ze zijn geïnstalleerd en ze opnemen in een notebook of een spreadsheet .
Document het Netwerk

Documentatie
is een essentieel kenmerk van een netwerk. De gegevens die de sectie " Label Cables" moeten in de documentatie worden opgenomen . Voor kleine thuisnetwerken , een diagram dat de apparaten en de kabelaansluitingen werkt goed . ( Zie de sectie Resource bijvoorbeeld) . Het schema dient de netwerknaam van elk apparaat ( computer of printer , bijvoorbeeld) en de kabel getallen. Optioneel kunt u ook het document van de IP-adressen . Deze informatie kan worden verkregen bij de router . Raadpleeg uw router handleiding om te leren hoe dit te doen . Grotere netwerken die in een of meer verdiepingen zullen meer uitgebreide documentatie nodig . Annoteren van een kopie van de plattegrond is een makkelijke manier om dit te bereiken .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te Twee Network Cards gebr…
·Problemen met de LANDesk Login…
·Waarom is mijn laptop verbindi…
·Hoe Hook Up uw computer naar j…
·Scannen Met een Canon MX700 op…
·Hoe u het MAC -adres van een R…
·Hoe kan ik meerdere nieuwe wer…
·Hoe een ad hoc Wi - Fi -netwer…
·Toegang krijgen tot een Window…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe te Documenten Overdracht van een pc …
·Hoe to Change een Standaard Naam 
·Hoe deel ik mijn C schijf? 
·Hoe kan ik Beperk Other People 's Bandbr…
·Definitie van NBNS Protocol 
·Hoe de Routing & Remote Access Service i…
·Hoe kan ik een NetGear Wireless Password…
·How to Set Up een VNC server op CentOS 
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com