Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een draadloos netwerk in Windows XP voor kleine bedrijven
Netwerken computers met elkaar is essentieel voor elk bedrijf het kantoor van deze dag . Gedeelde opslag van bestanden , e-mail en gedeelde internettoegang alle hulp kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen . Maar al deze afhangen van het vermogen van elke computer te bestaan ​​in hetzelfde netwerk configuratie als de rest . Zonder een verbinding tussen hen de efficiëntie van elke computer , en het kantoor , wordt drastisch verminderd . Voor een klein bedrijf kantoor , draadloze technologie kan wel of niet de beste optie, aangezien storing door tl-verlichting en elektrische apparaten kunnen de communicatie te onderbreken . In dit geval netwerkkabels is het antwoord . Wat je
CAT5 netwerkbekabeling
Goede kwaliteit netwerk router /firewall
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Gebruik het installatieprogramma bij uw netwerk /firewall CD het instellen van de router als de DHCP-server voor uw netwerk . Zorg ervoor dat de router ingebouwde firewall is ingeschakeld om onbevoegde toegang tot het netwerk te voorkomen . Sluit het kantoor computers om lokaal netwerk poorten van de router met CAT5 Ethernet kabel . Controleer of de koppeling licht voor elke router poort van een computer is verbonden, wordt verlicht en toont de activiteit door te knipperen . Kopen van 2

Start alle computers u samen om het netwerk wensen , en log in indien nodig. Klik met de rechtermuisknop op het " Deze Computer" icoon op het bureaublad . Selecteer " Eigenschappen" uit het menu .
3

Klik op de tab gemarkeerd "Computer Name . " Kijk voor de ingang met het label " Workgroup . " Zorg ervoor dat de naam Werkgroep is hetzelfde voor elke computer . Eventuele verschillen , wijzigen Workgroup naam van de computer naar de anderen passen . Herstart alle computers als u wordt gevraagd om dit te doen na het veranderen van een van de identificatie-informatie .
4

Klik op de knop 'Start' op de computers in het netwerk , en klik op ' Configuratiescherm'. Zoek en klik op de categorie " Netwerk-en Internet-verbindingen ' en klik op' Netwerkverbindingen . " Klik met de rechtermuisknop "Local Area Connection ", en klik op ' Eigenschappen'. Dubbelklik op " Internet Protocol " in het nieuwe venster , controleer of ' Automatisch een IP-adres " en " Automatisch een DNS -server adres " beide zijn geselecteerd . Klik op " OK" en sluit alle open vensters .
5

Herstart de computer en log weer in als dat nodig is. Open een internetbrowser en controleer of je webpagina's kunt bekijken .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe u op een draadloos apparaa…
·DIY Draadloos Internet Antenne…
·Hoe je Wireless Ruis verminder…
·Hoe je Wireless Secure maken 
·Effect temperatuur op een ante…
·Hoe maak je draadloos verbindi…
·Theorie van draadloze communic…
·Hoe kan ik een nieuw draadloos…
·How to Set Up Draadloos intern…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Email Error 451 4.3.0 
·Hoe het verhogen van Data Rate via draad…
·Hoe een Access Point op een Belkin Wirel…
·Het verschil tussen DNS en WINS 
·Hoe je je buddy icon Wijzig op iChat 
·Hoe je Cisco Stackwise Configureren 
·Verbinding maken Werkgroepen in Vista 
·DD - WRT Compatibiliteit 
·Hoe MP3 redden van Dishant 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com