Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe het verhogen van Data Rate via draadloze kanalen
Draadloos internet heeft , de afgelopen tien jaar , worden ongelooflijk wijdverbreid in openbare locaties . In tegenstelling tot draadloos internet , die vereist dat alle computers fysiek verbonden internetnetwerk , draadloos internet vereist geen fysieke verbinding en stelt daardoor voor veel eenvoudige verbinding met het mobiele netwerk , maar maakt ook een grotere mobiliteit , zoals de posities van computers zijn niet langer beperkt tot de grootste lengte van de Ethernet- kabel mogelijk . Echter , het ontbreken van draden doet vertragen Internet snelheid , en dus in bepaalde geval is het belangrijk om manieren om draadloze verhogen voorbeeld. Wat je nodig hebt
PC
Windows XP , Vista of 7
Draadloos netwerk
Toon Meer Aanwijzingen
1

Werk de firmware van uw router . U kunt bijgewerkte firmware vinden op de website van de fabrikant van uw router. Kopen van 2

Verbeter je uitrusting . Er zijn vele draadloze protocollen , sommige zijn oud , sommige nieuw zijn . Bijvoorbeeld , 802.11g is aanzienlijk nieuwer dan 802.11b , en hij presteert veel efficiënter . Merk op dat routers zijn ingesteld om een ​​bepaald draadloos protocol te gebruiken , zodat je nodig hebt om een nieuwe router te kopen als je wens om te verhuizen naar een nieuwere draadloos protocol .
3

Koop een draadloze USB-adapter voor uw computer . De meeste computers --- vooral desktops --- hebben draadloze kaarten die worden geïnstalleerd in de behuizing van de computer . Dit betekent dat radiosignalen een extra laag materiaal te dringen voordat ze de draadloze adapter kan bereiken . Draadloze USB-adapter zich buiten de behuizing van de computer .
4

Verplaats de draadloze router uit de buurt van nauw contact met andere elektronica . Andere elektronica kan storingen veroorzaken , die het draadloze signaal zal vertragen .
5

Vermijd draagbare telefoons in de 2,4 gigahertz frequentiebereik . 2.4 gigahertz is de frequentie die draadloze routers gebruik , en twee draadloze apparaten die op dezelfde frequentie zal interfereren met elkaar .
6

Beweeg uw router dichter bij uw computer of vice - versa . Hoe korter de afstand het draadloze signaal nodig heeft om te reizen , en de minder muren moet doordringen , hoe sneller de verbinding zal zijn .
7

Verander het kanaal dat de draadloze router werkt op . Dit kan opruimen interferentie helpen . Voor informatie over hoe u dit doet , leest u de documentatie van uw router .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe het opzetten van draadloze…
·De TrendNet Wireless Card maak…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Heeft u behoefte aan het inter…
·Hoe maak je een 2Wire Gateway …
·Hoe maak je een router configu…
·Hoe de beveiliging instellinge…
·Hoe te Laat laptops verbinding…
·G Vs . B Routers 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Sky Broadband router con…
·Hoe maak je een USB Modem Unlock 
·Kunt u de stekker van een draadloze rout…
·Hoe maak je een Local Drive maken met ee…
·Kerberos Stap - voor-stap handleiding 
·Hoe maak je een Bluetooth uitschakelen i…
·Hoe je Bluetooth-instellingen controlere…
·Hoe een Ohm Grafiek Converteren 
·Hoe u Windows Firewall Rules Pas in het …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com