Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Vista netwerk naar Mac OS
Als Microsoft introduceerde Windows Vista in 2006 , het probeerde te corrigeren wat veel mensen gezien als geopend beveiligingsfouten in Windows XP . Wezen , Microsoft besloten om vele standaardinstellingen scherpen , wat betekent dat meer configuratie stappen die nodig zijn met Vista om taken zoals het delen van bestanden uit te voeren zijn . Mac OS X is vergelijkbaar in de natuur , met vele standaardinstellingen ontworpen met veiligheid in het achterhoofd . Delen van bestanden tussen de twee platforms is echter mogelijk . Instructies
verbinding naar Vista uit de Mac
1

Klik op de knop 'Start' in de linkerbenedenhoek . Klik met de rechtermuisknop op "Computer " en klik op "Eigenschappen . " Noteer de instelling " Computer Name" , omdat dit nodig is om verbinding te maken vanaf de Macintosh . Kopen van 2

rechtermuisknop op de map die u wilt delen en klik op " Share ... " Voor een beveiligd netwerk , kiest u de gebruikersnamen om toegang vanaf de Mac en de juiste machtiging niveau hebben . Voor volledige , open toegang , typ "Iedereen " en druk op de knop "Toevoegen " , typ dan " handicap " en druk nogmaals op de knop 'Toevoegen' . Onder " Permission Level " kiezen "Co - Owner " voor zowel "Iedereen " en " handicap ". Klik op de knop 'Delen' .
3

Schakel de gastaccount Als volledige , open toegang gewenst is . Klik met de rechtermuisknop op "Computer " en kies "Beheren ". Expand " Lokale gebruikers en groepen " en klik op "Users ". Rechts - klik op de " gast " account en kies 'Eigenschappen'. Vinkje "Account is uitgeschakeld" en klik op "OK . " Ga vervolgens naar de "Network and Sharing Center " onder het Configuratiescherm . Schakel de " Password Protected Sharing ' optie .
4

Klik op " Go " in het Finder-menu en kies " Verbind met server . " In de adresbalk , voer " smb ://computer - naam " zonder aanhalingstekens en vervangen " computernaam " met de instelling ontdekt in Stap 1 . Klik op de knop " Connect " . In het venster dat verschijnt , ofwel voer de gebruikersnaam en het wachtwoord uit stap 2 , of kies " gast " en klik op de knop " Connect " . Monteer het gewenste aandeel .
Verbinding met de Mac van Vista
5

Klik op de "System Preferences " icoon in het Dock . Klik op het pictogram "Network " onder de categorie " Internet & Wireless ' . Klik op de knop "Geavanceerd" en het tabblad " WINS " . Noteer de " NetBIOS Name ", zoals dit nodig is om verbinding te maken van Vista . Deze naam kan worden veranderd , indien gewenst . Enter "WERKGROEP " zonder aanhalingstekens om de naam van de werkgroep en klik op " OK . " Klik op de knop "Toepassen" en de " Show All " knop om terug te keren naar de Systeemvoorkeuren .
6

Klik op het pictogram " Sharing " onder het " Internet & Wireless ' categorie. Klik op het vinkje naast ' File Sharing . " Kies de mappen die u wilt delen en de juiste machtigingen . Mac OS X is het niet mogelijk mappen worden gedeeld zonder een gebruikersnaam en wachtwoord . Klik op de knop "Opties " . Klik op de " Deel bestanden en mappen via SMB ( Windows ) " vinkje en kies de gebruikers die toegang zullen hebben .
7

Klik op de knop "Start " en voer " secpol.msc " zonder aanhalingstekens en druk op de toets " Enter " . Expand " Lokaal beleid 'en klik op ' Beveiligingsopties . " Dubbelklik op " Netwerkbeveiliging : LAN Manager -verificatie niveau " en kies de optie " LM en NTLM verzenden reacties . " Start de computer opnieuw . U hoeft alleen deze stap een keer uit te voeren .
8

Klik op de knop "Start " en type " \\ \\ computer - naam " zonder aanhalingstekens en vervangen " computer - naam " met de NetBIOS-naam van stap 1 . Druk op de toets " Enter " . Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord uit stap 2 .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Soorten Transmission Lines 
·Bandbreedte capaciteit van Fib…
·Hoe het opzetten van NTP in Wi…
·Hoe je meerdere computers gebr…
·Hoe te herstellen van een Done…
·Gespecialiseerde Computers Dat…
·Hoe maak je een LAN op Netgear…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Hoe uw Primary Network Change 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Sync Bestanden verwijderen 
·Hoe je twee pc's koppelen met een schake…
·DIY Router WiFi -antenne gebruiken Rabbi…
·Hoe te verwijderen Facebook discussiegro…
·Hoe te verbinden een Aspire 3000 een Qwe…
·Hoe maak je een Terminal Server gebruike…
·Hoe kan ik afdrukken vanaf een externe c…
·Hoe kan ik een e-mailadres maken op IMVU…
·Hoe om erachter te komen een draadloze W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com