Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je draadloze verbindingen Boost
Een draadloze router is ontworpen om sterke signalen uitzenden . Verschillende factoren kunnen hinderen , echter , van het uitvoeren tot het optimale niveau . Ondanks zijn gemak kan een draadloze verbinding ondervindt signaal problemen op de weg . Soms kan je een fatsoenlijke verbinding te krijgen , maar er kunnen momenten zijn wanneer de verbinding aanzienlijk zal vertragen . De oplossing kan zo simpel zijn als het bewegen van je draadloze router op een andere plaats of ervoor te zorgen dat uw verbinding niet gebruikt wordt door te veel computers . Instructies

Plaats 1 uw router in een open ruimte waar het niet wordt belemmerd door een object . Plaats het niet in of onder een kast , onder de tafel of tegen de muur . Kopen van 2

Reset uw modem voor ongeveer 30 seconden . U kunt de knop " Reset " te vinden aan de achterkant van het apparaat . Dit zal " vernieuwen " de instellingen van uw modem en geven een boost in uw verbinding . Zet tevens de draadloze router , wacht minimaal 30 seconden en zet hem weer aan.
3

driver uw draadloze netwerkadapter 's bijwerken . Dit stelt bugs of fouten , vlottere prestaties en misschien nieuwe functies toe te voegen . Navigeer naar uw bureaublad en klik op " Start" en vervolgens " Control Panel . " In het linkerpaneel , te achterhalen of het raam is in de "Categorie View " of " Classical View . " Als je in de " Classical View , " select " Systeem "van de opties . Als je in de "Categorie View , " kies " Prestaties en onderhoud " en vervolgens " Systeem . "
4

Selecteer "Device Manager " onder het tabblad " Hardware " . Klik op het plusteken naast de " Network Adapter " en klik met de rechtermuisknop op het draadloze apparaat . Klik op 'Update Driver " en volg de instructies van de " Wizard Updates voor hardware . ' Herstart je computer en kijk of het verbetert uw draadloze verbinding .

Place 5 uw desktop of laptop computer nauwer aan het draadloze adapter . Hoe verder je bent, hoe zwakker het signaal van uw computer zal ontvangen .
6

Beperk de gebruikers van de draadloze internetverbinding . Hoe meer gebruikers van dezelfde internetverbinding , hoe trager het wordt. Beveilig uw netwerkverbinding en hoeft uw netwerk wachtwoord niet aan iedereen te geven . Om uw verbinding te beveiligen , opent u een webbrowser en typ 192.168.1.1 . Hierdoor wordt het scherm router te laden . Onder " Wireless Security ", een " pass phrase " om het netwerk te beveiligen .
7

Met software van derden is ontworpen om de internetverbinding te stimuleren . Kies er een die compatibel is met het besturingssysteem dat u gebruikt . Twee voorbeelden van Internet versneller software zijn Internet Cyclone en Robuuste gratis internet Booster .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·? Hoe WiFi Towers Werk 
·Wat is een onbeveiligd draadlo…
·Kunt u Hook Up een tweede lapt…
·Hoe Network twee Macintosh com…
·Hoe te Bluetooth Stap op een D…
·Hoe maak je een High - Gain Om…
·Hoe maak je een draadloze hots…
·Hoe je draadloze dekking uitbr…
·Hoe maak je verbinding een Del…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat doet NTP voor? 
·Hoe te Group Policies Apply 
·Hoe Hook Up Cablevision internet naar ee…
·Hoe maak je een statisch IP-adres config…
·De verschillen tussen Ethernet , Token R…
·Hoe te wijzigen van een DNS Domain Name 
·Wireless Security Enabled Vs . Mac Addre…
·Hoe de driver installeren voor een HP NX…
·Hoe maak je een Mac -nummer op een PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com