Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Voordelen van Network Inventory Management
Er zijn veel voordelen aan het netwerk inventarisatie management systemen . Veel bedrijven maken gebruik van deze systemen aan manuren besteed aan netwerk inventarisatie en tijd besteed aan het beheer van softwarelicenties te verminderen . Network inventory management is een belangrijk onderdeel van een veilige efficiënte netwerk en is een noodzaak in grotere bedrijven . Deze systemen kunnen worden gebruikt om het netwerk beleid te creëren en uit te voeren door het bewaken van de activiteit en het maken van rapporten ter beoordeling van de manager . Tijdwinst

Network inventory management systemen
verminderen van de hoeveelheid tijd die nodig is om rekening te houden met computers in een virtuele en fysieke netwerk . Deze systemen maken gebruik van een online vraag naar serienummers en hardware voor de boekhouding en de inventaris processen te controleren . Nadat alle computers zijn gecontroleerd en verwerkt het systeem kan alle informatie in rapport - vriendelijke spreadsheets uploaden. Deze rapporten kunnen worden gebruikt om afschrijvingen en inventaris leeftijd volgen , samen met een vervangende schema. Met behulp van deze schema's kan helpen verminderen werknemer down time en productiviteit te verhogen door het vervangen van computers en updaten van de software voordat het een probleem wordt . Plannen deze reparaties en updates kan een IT-afdeling om te werken in een meer effectieve manier.
Software beheer

Software beheer
is een belangrijk proces in het netwerkbeheer te wijten aan de strenge licentie- sancties afgedwongen met grotere bedrijven . Softwarelicenties kunnen worden bijgehouden en gemakkelijk te onderhouden met een netwerk- systeem voor voorraadbeheer . Licenties kunnen worden benaderd en bevraagd , samen met versies en release data van software . Vervolgens worden ze ingelogd en georganiseerd in databases voor snelle toegang . Als licenties ontbreken of verouderd zijn , kan de software ook te melden aan het management of om nieuwe licenties via een geautomatiseerd systeem .
Monitoring

Netwerk
voorraadbeheer programma's kunnen worden gebruikt om externe pc's voor bedreigingen en ongeoorloofde inhoud te controleren . Veel bedrijven investeren in de woning van pc's en laptops voor medewerkers om te gebruiken voor het bedrijfsleven . Om ervoor te zorgen dat de computers alleen worden gebruikt voor zakelijke doeleinden , veel bedrijven maken gebruik van software voor netwerkbeheer . Systemen kunnen worden gebruikt om ongeautoriseerde bestanden op te sporen en te melden aan het management . Deze zelfde systemen kunnen ook helpen bij het opsporen en verwijderen van spyware en andere bedreigingen die kan zich uitbreiden naar ander bedrijf pc's .
Dataverzameling

Netwerkbeheersoftware
wordt ook gebruikt om nuttige verzamelen gegevens van werknemer computers . Vaak is het noodzakelijk om te beoordelen welke processen computers worden gebruikt en netwerkbeheer software wordt vaak gebruikt om dit te doen . Deze data set kan worden gebruikt om te meten welk niveau van computer upgrades moeten worden besteld voor werknemers om de productiviteit te verhogen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·LAN Network Information 
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een beperkte accou…
·Hoe te ACL bijwerken 
·Hoe maak ik een Wireless 802.1…
·Hoe gegevens met behulp van ee…
·Hoe uw wachtwoord wijzigen op …
·Hoe u uw hele harde schijf op …
·Hoe te bedraden en installeren…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je webpagina's sneller laden me…
·Neurale netwerken Voordelen 
·Hoe maak je een Network Address toewijze…
·Hoe te verbinden mijn laptop met ingebou…
·De beste Landelijk Internet-opties 
·Hoe maak je een Mikrotik Router Setup 
·Wat is een Internet Locator Server ? 
·Hoe te Telnet gebruiken in Windows 
·Hoe maak je een CAT6 Cable Install 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com