Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Neurale netwerken Voordelen
Een neuraal netwerk is een paradigma informatieverwerking geïnspireerd door de manier waarop biologische zenuwstelsels , zoals zoogdieren hersenen , informatie verwerken . Neurale netwerken bestaan ​​uit grote aantallen sterk onderling verbonden verwerkingselementen , bekend als neuronen , die samenwerken om specifieke problemen . Voordelen van neurale netwerken zijn onder hun vermogen om te "leren " door middel van aanpassingen aan de verbindingen tussen neuronen . Problem Solving

Neurale netwerken
kan helpen bij problemen die te complex zijn voor de conventionele technologie die is gebaseerd op het vinden van een algoritmische oplossing te lossen . Real-world problemen die aanpasbaar denken nodig zijn verkoopprognoses , industriële processen , klant onderzoek, risicobeheer , target marketing en textuur analyse . Neurale netwerken te helpen in deze gebieden vanwege hun vermogen te ontlenen betekenis van ingewikkelde en onduidelijke gegevens .
Real- Time Operation

tegenstelling tot conventionele seriële computers , neurale netwerken niet voeren geprogrammeerde instructies . In plaats daarvan reageren evenwijdig aan het patroon van inputs aan hen . Neurale netwerken creëren hun eigen organisatie of presentatie van de informatie ingevoerd in hen tijdens de leertijd . Geheugen wordt niet apart opgeslagen , maar over het hele netwerk . De " kennis " van het netwerk is daarom groter dan de som der delen .
Fault Tolerance

Als een neuraal netwerk gedeeltelijk wordt vernietigd , sommige gebieden zal een vermindering van prestaties . In tegenstelling tot traditionele netwerken , maar sommige mogelijkheden van een neuraal netwerk worden gehandhaafd, zelfs met grote schade . Dit is hetzelfde als wanneer een persoon lijdt gelokaliseerde hersenbeschadiging die alleen bepaalde cognitieve vaardigheden beïnvloedt .
Leren

Neurale netwerken
bezitten "leren regels " die hen in staat stellen om leren door het voorbeeld . De meest voorkomende is de delta regel gebruikt met back - propagational neurale netwerken . Back - propagatie verwijst naar de achterlijke voortplanting van fouten . Leren met behulp van de delta regel is een begeleid proces dat elke keer dat het netwerk wordt gepresenteerd met een nieuwe input patroon gebeurt . Het netwerk voorspelt wat het patroon zou kunnen zijn en vergelijkt dan die raming met wat het eigenlijk is gepresenteerd. Het gebruikt geen verschil om aanpassingen om zijn verbindingen te maken .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe een Cat5 kabelverbinding 
·Hoe om erachter te komen een P…
·Hoe maak je een Snap Server co…
·Hoe maak je een Cisco 3560 Con…
·Hoe te Klembord Mapping toesta…
·Wat Is Netwerk Engineering? 
·Hoe maak je een 2610 Terminal …
·Hoe kan ik een toepassing wilt…
·19 Rack Mount EIA Specificatie…
  Related Articles
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe maak je een DSL- modem en twee route…
Hoe vindt u Gratis draadloze netwerken 
Voordelen van Wireless Networking 
Nadelen van draadloze netwerken 
Typen draadloze netwerken 
Hoe u uw computer krijgen om te zoeken n…
Hoe het opzetten van een draadloze Cardb…
Bluetooth Voordelen & Nadelen 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Webinar Problemen 
·Hoe te verzoekschriften toe op Facebook 
·Wat bepaalt de snelheid van 10 Mbps 
·Toegang tot een router creëren 
·Cisco PIX Tutorial 
·Hoe Set Up Failover Met DNS 
·Telefoons met ondersteuning voor VoIP 
·Hoe te WiFlyer & Haar Specificaties Gebr…
·Hoe te bewaren Lag Down on Dial Up 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com