Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe maak je een Ethernet Patch Panel Wire
Veel huiseigenaren en kleine ondernemers ontdekken de voordelen van de bedrading hun gebouwen of kantoren voor netwerkconnectiviteit . Printers , home entertainment en internet radio kunnen allemaal beschikbaar voor elke kamer in het huis worden gemaakt . Door het toevoegen van een patch panel en netwerkpoorten , het aansluiten van computers of accessoires aan uw netwerk wordt eenvoudig en snel . Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in netwerkbekabeling en beëindiging , maar netwerken een huis of klein kantoor is eenvoudig genoeg voor bijna iedereen . Wat je nodig hebt
Patchpaneel
Netwerk kabel stripper
kabelgereedschap
Marker of labelmaker
Kabel tester
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een goedkope bekabeling kabelgereedschap en netwerkkabel tester . Schaf een netwerkkabel patchpaneel voor RJ45-aansluitingen met het aantal poorten je nodig hebt . Kies een plek om het paneel te monteren in het gebied waar de netwerkkabels beëindigen kopen van 2

Inspecteer de punch 110 - stijl neer aansluitingen aan de achterkant van het patchpaneel ; . Noteer het verschil in de " A " kleurcode op de connectoren en de " B " kleurcode . Gebruik de " B " -code , dat is het gemeenschappelijke netwerk norm .
3

Knip beschadigde gebieden met een schaar op de buitenmantel of scherpe bochten van de netwerkkabels u verbinding maakt met het paneel . Gebruik de kabel stripper aan de jas scoren ongeveer 1 ½ centimeter van het einde . Verwijder het scoorde jasje .

Untwist 4 elk paar draden die deel uitmaken van de kabel . Voorzichtig rechtzetten elke draad en waaier ze uit het kabeluiteinde . Houd bijpassende kleuren bij elkaar , bijvoorbeeld , houden oranje met oranje en wit , en blauw met blauw en wit
5

Leg de ventilator tussen de twee rijen van aansluitingen op het patchpaneel voor de poort die u wilt . te gebruiken . Overeenkomen met elke draad aan de overeenkomstige kleur in de " B " kleurenschema . Trek de draad tussen de twee helften van de connector voor elke kleur .
6

Gebruik de kabelgereedschap aan de kabel geheel push in om elke connector . Controleer de knipranden van de punt van het gereedschap aan de buitenkant van de connector , zodat het verkorten van de overtollige kabeldeel . Herhaal dit voor elke draad .
7

Gebruik de kabel tester om een goede verbinding tussen het paneel en de wand havens waar de kabels einde te garanderen . Sluit de afstandsbediening terminator aan de haven in het paneel , sluit vervolgens de kabel tester aan de wand poort aan het andere uiteinde van de kabel . Controleer lichten van de tester voor een goede connectiviteit lezen . Herhaal dit voor de overige havens .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe kan ik een defect Ethernet…
·CAT -4e Vs . CAT -5e Ethernet …
·Ethernet IP Industrial Protoco…
·Hoe te Ethernet drivers te ins…
·Hoe te stoppen met het Etherne…
·Problemen met mijn Ethernet -c…
·Wat is het verschil tussen USB…
·Ethernet Problemen oplossen , …
·Hoe faxen Over Ethernet 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Uitleg van een Ethernet Switch 
·Landen Left Behind Wegens gebrek aan Com…
·Hoe stel ik mijn Dell Inspiron Mini Met …
·Hoe kan ik een Linksys Network Problemen…
·How To Set Up een Belkin Network 
·Hoe kan ik Change My Ethernet -adres op …
·Hoe maak je een dagvaarding en een klach…
·Mijn draadloos netwerk herkent het inter…
·Hoe te diagnosticeren en repareren van S…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com