Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe stel ik mijn Dell Inspiron Mini Met Linux Wirelessly ?
Draadloze kaart problemen zijn een probleem geweest voor een lange tijd in de Linux-wereld . De Inspiron website Dell geeft de Dell 1397 sireless kaart als de hardware , maar het is echt gebouwd op de Broadcom 43xx ( bcm43xx ) draadloze chip , die een lange geschiedenis van het veroorzaken verbindingsproblemen voor Linux -gebruikers heeft . Sommige Linux distributies ( distro's ) werken heel gemakkelijk met deze kaart , terwijl anderen niet zal werken op alle. Selecteren van een van de makkelijker distro is het beste inzet voor succes. Linux distributies

aansluiten draadloos met een BCM 43xx draadloze kaart is zowat onmogelijk met bepaalde uitkeringen . Distributies zoals Puppy Linux , Fedora , DSL ( Damn Small Linux ) , Slackware en Mandriva bieden simpelweg geen eenvoudige oplossing voor draadloze connectiviteit met die kaart . Anderen, zoals Ubuntu ( en zijn vele varianten ) , gOS Gadgets , PCLinuxOS , en xPUD bieden bijna onmiddellijke verbindingen , met behulp van recent ontwikkelde " restricted " drivers . Kies een van de modellen die echt werkt , en probeer het met een live- dvd of een flash drive voordat u deze installeert op de harde schijf . Ofwel keuze zal u laten weten of de distributie herkent je hardware goed .
Ubuntu

Ubuntu
is de meest populaire wereldwijde distributie en , zoals het zou moeten , en biedt gemakkelijke connectiviteit de BCM 43xx . Als je Ubuntu ( of Linux Mint , of Mundus , of Crashbang , of Netbook Remix , etc. ) zul je in staat om gemakkelijk verbinding met een draadloos signaal . . Het duurt slechts twee stappen om de draadloze kaart werkend te krijgen

Ten eerste , terwijl aangesloten op een netwerk via een bekabelde verbinding , moet u klikken op het menu - > Systeem - > Beheer -> , Werk Manager , en lopen alle voorgestelde updates . Dan , reboot . Ten tweede zou open Systeem - > Beheer -> Hardware Drivers . Je moet gevraagd worden om twee bestuurders , de " Broadcom Wireless " en het laden " Broadcom STA . " Laad ze allebei in die volgorde , en na de tweede , reboot weer (het zal u vragen om dat te doen ) . Na een herstart , moet netwerkbeheerder in staat om uw draadloze netwerken te zien .
Problemen

De enige andere opties beschikbaar zijn van de verschillende distributies ' forums. Velen van hen stellen voor command -line oplossingen die waarschijnlijk zal je je hoofd krabben en terug te gaan naar Microsoft Windows . Het is beter om een distro die een geschiedenis van het werken met BCM 43xx moet proberen en te genieten van het leren Linux zonder de hoofdpijn veroorzaakt door hardware storing.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een WEP-sleutel op…
·Hoe kan ik mijn netbook Hook a…
·Wat zijn de normen van WLAN , …
·Hoe werkt het Cisco Valet USB …
·Hoe kun je netwerk meerdere co…
·Hoe kan ik een Belkin draadloz…
·Hoe maak je een draadloze IP R…
·Hoe maak je een Wireless Adapt…
·Wat is Ad Hoc WiFi ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat doen Routers doen? 
·Hoe om te controleren IP -adres van de M…
·How to Set Up Draadloos internet met een…
·Netwerk Bridge Tutorial 
·Hoe een Active Directory Domain Network …
·Wat is Clearwire ? 
·Hoe een Cat 5 kabel voor Gigabit Transfe…
·Over File Sharing 
·Wat maakt draadloze computers werken? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com