Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is Ad Hoc WiFi ?
Alle ad-hoc -netwerken werken via Wi - Fi , net als elke draadloze router . De uitzending bron van een ad hoc -netwerk is echter een extra draadloze kaart in een computer in plaats van een speciale draadloze router . Die computer kan elke inkomende verbinding , draadloos of bedraad nemen , en te delen met andere apparaten . In Windows , het is een ad hoc -netwerk genoemd ; Mac OS X noemt het Internet Sharing . Hardware

Ad hoc -netwerken
vereisen een Wi - Fi- kaart die niet wordt gebruikt om een netwerk te ontvangen , zodat de computer het kan gebruiken om een ​​uitzending . Niet alle ad hoc -netwerken nodig om verbinding met het internet ook. Een ad hoc -netwerk kan perfect voor een nacht van gaming op een strikt lokale verbinding .

Als het ad hoc -netwerk een internetverbinding zal delen , de omroep computer moet een draadloze kaart voor een bekabelde verbinding zoals DSL delen of kabel , en twee met een Wi - Fi-verbinding te delen : . ene kaart voor de uitgaande internetverbinding en een tweede aan de ad-hoc -netwerk te ondersteunen
Maak een ad hoc netwerk in Windows 7

Klik op de knop "Start " , vervolgens op " Configuratiescherm " en vervolgens " netwerk en Internet " en vervolgens "Network and Sharing Center . "

Klik
" Opzetten van een nieuwe verbinding of netwerk " en wanneer het venster " Kies een connectie optie " verschijnt , kiest u " Opzetten van een draadloos ad hoc ( computer naar computer ) netwerk . " Dit opent de "Set Up een ad hoc netwerk" venster , waarin u de naam van uw netwerk en zet hem of niet . Als u kiest om het veilig te maken , typt u een log - in wachtwoord in het veld " Beveiliging key " . Om deze netwerkinstellingen permanent behouden , zet een vinkje in het vakje ' Dit netwerk opslaan " . Klik op de knop "Volgende " om terug te keren naar het " een ad hoc netwerk instellen" venster en klik daar op "Turn on Internet Connection Sharing " om het netwerk te creëren .
Maken ad Hoc netwerk in Mac OS X

Open Systeemvoorkeuren
uit de dock of in het menu "Apple " en klik op " Netwerk " op het paneel Netwerk te openen . Als AirPort uitgeschakeld is , klikt u op de ' Turn AirPort On " knop daar .

Klik op de " Show All " knop om terug te gaan naar Systeemvoorkeuren en de voorkeuren openen delen . Kies ' Ethernet ' in de ' Deel uw verbinding van "drop - down menu indien nodig. Vink het vakje " AirPort " in de " To computers met behulp van " veld . Zet een vinkje in het vakje " Internet Sharing " . Klik op de knop "Start " wanneer het dialoogvenster wordt gevraagd of u zeker bent .
Mobile Ad Hoc
Netwerken

Een mobiele ad-hoc netwerk , of MANET , is een intranet samengesteld apparaten communiceren onderling . De MANET kan de toegang tot het internet hebben , maar dat is geen vereiste . Een MANET is gemaakt om noodgevallen en /of militaire operaties hulp . Search - and- rescue teams , bijvoorbeeld , kunnen vrijwel direct te communiceren over afstanden en geven informatie door onder de deelnemers . Een MANET voordelen van dynamische routing tussen de aangesloten apparaten , die helpt om te compenseren voor mogelijke verbanden zwak in signaalsterkte in het netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een draadloze netw…
·Hoe kan ik mijn draadloos netw…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe de draadloze verbindingen …
·Het wijzigen van de Linksys Se…
·WEP Vs . WPA draadloze beveili…
·Verschil tussen DSL en draadlo…
·Hoe te spelen met Repeat Mode …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe je computers verbinding met een serv…
·Het verschil tussen Peer to Peer & Clien…
·Definitie van HTTP protocol 
·Hoe Hook Up een externe antenne aan MacB…
·Hoe maak je een netwerk Ethernet Per Out…
·Netgear Wireless Router Technische Hulp 
·Hoe om te negeren op Facebook 
·Hoe maak je een programma geforceerd naa…
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden op m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com