Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe werkt het Cisco Valet USB Work?
De Cisco Valet Connector USB -apparaat is een draadloze adapter waarmee u verbinding met het internet op een computer die niet is uitgerust met Wi - Fi-technologie . De Valet USB-apparaat kan rechtstreeks op de USB poort van een computer en biedt toegang tot het web via een draadloze verbinding met een draadloze router . Technologie

De Cisco Valet Connector USB- apparaat wordt geleverd met de 802.11n Wi - Fi-standaard die draadloze transmissies toegang op de 2.4 - gigahertz radiofrequentie . Zoals de Valet toegang gegevens op deze radiofrequentie , maakt zij de gegevens via de USB -poort aan de processor van de computer waar de gegevens worden geconverteerd voor weergave op scherm van de machine . De Valet moet volledig worden ingebracht op de USB poort van de computer voor de verbinding goed te laten werken . Omdat het gebruik maakt van de 802.11n Wi - Fi-standaard , is de technologie van de Valet is ook wel bekend als Wireless - N -technologie .
Setup
Alle p van de software- applicaties en drivers nodig voor de Cisco Valet Connector USB -apparaat goed te laten werken worden automatisch geïnstalleerd nadat u het apparaat hebt aangesloten op de USB-poort van uw computer voor de eerste keer . De valet werkt alleen met computers die zijn uitgerust met USB 2.0-technologie en is alleen compatibel met de Windows XP met Service Pack 3 , Windows Vista met Service Pack 1 en Windows 7 -besturingssystemen . Wanneer geplaatst, deze besturingssystemen automatisch het apparaat te identificeren en zoeken op het internet voor updates van de valet .
Overdrachtssnelheden

De 802.11n -protocol is de snelste Wi- Fi-standaard , kan de overdracht van gegevens met snelheden tot 600 megabits per seconde . De andere Wi - Fi-standaard - 802.11a , 802.11b en 802.11g - kan snelheden bereiken tot 54 megabit per seconde . Hoewel de Cisco Valet Connector USB -apparaat is geschikt voor het overbrengen van gegevens in dit tempo , kan real-life omstandigheden , zoals het netwerkverkeer en het type internetverbinding , van invloed op de snelheid je eigenlijk bereiken tijdens het gebruik van het apparaat . Processing snelheid en kracht van de computer mogelijkheden kunnen ook leiden tot langzamere overdrachtssnelheden tijdens het gebruik van de valet .
Overwegingen

Omdat de Cisco Valet Connector USB -apparaat vereist een verbinding met een draadloze router , kunt u alleen gebruik maken van het apparaat binnen 300 voet van de router . De Valet is voorzien van een standaard - sized USB -aansluiting , dus het kan niet samenwerken met mobiele telefoons, die meestal beschikken over mini - of micro - sized USB -poorten . De meeste tablet- computers worden geleverd met standaard - sized USB -poorten en zijn compatibel met de valet . U kunt de Valet ook gebruiken om bestanden van de ene apparaat naar het andere , maar vereist het gebruik van een andere Valet eenheid of een computer die Wi - Fi-connectiviteit biedt .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Inter - Access Point Protocol 
·Is gebruik van een draadloze r…
·Hoe je WEP gebruiken in Ad - H…
·Wat zijn de voordelen van een …
·Hoe maak je ID een MAC-ID op e…
·Wat is een Wireless Interface …
·Hoe maak je een WGR614 gebruik…
·Hoe maak je een opgeslagen Wir…
·Compatibiliteitsproblemen met …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een draadloos signaal versle…
·How to Set Up Wireless LAN Hardware 
·Beveiliging Onderwerpen voor Remote Acce…
·Wat zijn TIA tegelvloeren ? 
·Hoe maak je een Wireless Internet Make B…
·Hoe het opzetten van Voice Over IP 
·Primaire doel van een Windows Internet N…
·How to Set Up Qwest Met een D - Link DI …
·Hoe te Routing & Remote Access Verwijder…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com