Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe te Ethernet drivers te installeren op een Red Hat Linux
Red Hat Linux wordt geleverd met ingebouwde drivers voor de meest voorkomende Ethernet-kaarten . Als uw kaart niet onder deze , maar een Linux-driver aanwezig is, kunt u een " Device Driver Update Disk ", die de juiste Linux- kernel driver voor uw kaart bevat te maken , zodat u Red Hat te installeren via het netwerk of anderszins gebruik maken van de Ethernet card normaal . Wat je
Ethernet-kaart die niet wordt ondersteund door Red Hat
Third - party Linux- drivers voor Ethernet kaart
Werken Linux-systeem
Lege CD of diskette
Laat meer nodig instructies
installeren Ethernet drivers
1

Controleer de afbeelding uitgebreide driver set disk opgenomen op de Red Hat installatie-cd om te zien of uw apparaat is meegeleverd . Vele obscure drivers zijn niet opgenomen in de standaard installatieprogramma , maar zijn beschikbaar in de afbeelding uitgebreide driver disk die op Red Hat installatie-cd 1 op images /drvnet.img . U kunt een driver floppy maken van dit beeld met behulp van dd ( op Linux ) of de opgenomen rawrite.exe utility op Windows - zien van de Red Hat Manual gekoppeld in de referenties voor verdere details . Kopen van 2

verkrijgen van een Linux kernel device driver voor uw kaart . Als uw kaart niet is opgenomen in het imago van de installateur uitgebreide driver disk , kunt u nog steeds gebruik maken van het door het maken van uw eigen driver schijf . Lokaliseren Linux drivers kan wat onderzoek vereisen . Stuurprogramma's door hun aard werken alleen met 1 type kaart , dus je moet een driver speciaal geschreven voor uw kaart familie . Helaas , er is geen centrale universele opslagplaats van alle bestaande Linux- stuurprogramma's en drivers voor obscure apparaten kan moeilijk te vinden zijn.

Controleer de support sectie van de website van de fabrikant , en zoek naar de fabrikant van de kaart en het modelnummer op Google . Als een driver voor uw kaart bestaat, zult u waarschijnlijk vinden verwijzingen ernaar . Merk op dat Linux- stuurprogramma's voor uiterst zeldzame kaarten kan gewoonweg niet bestaan ​​.
3

Download en installeer ddiskit op een werkend Linux systeem . Dit is de " Driver Disk Kit , " een utility die door Red Hat om het proces van het creëren Device Driver Update Disks automatiseren . Een link naar het kan worden gevonden in het hoofdstuk Referenties .
4

bestuurder uw kaart toe aan werkdirectory ddiskit 's . Afhankelijk van uw specifieke apparaat driver , kan dit zo simpel zijn als het uitpakken van het in ddiskit de root directory , of het kan enige hoeveelheid maatwerk vereisen . Lees de README en INSTALL bestanden die met ddiskit en de referenties hieronder gekoppeld voor meer gedetailleerde informatie over de vele mogelijke variaties als u vindt dat het uitpakken in de root directory niet werkt .
5

Build een afbeelding ddiskit disk . In veel gevallen kan dit eenvoudig worden gedaan door het uitvoeren van het "make" commando in ddiskit 's root directory . In bepaalde ongebruikelijke situaties kan meer configuratie nodig . Als u vindt dat het runnen van "make " niet werkt , raadpleeg dan de ddiskit documentatie link hieronder voor de details van de vele configuratie opties die beschikbaar zijn om specifieke ongewone gevallen ondersteunen .
6

Zet de ddiskit afbeelding naar ISO-formaat en branden op een cd . Type " maken diskiso " in ddiskit hoofdmap van een standaard . Iso -bestand dat kan worden gebrand op een cd met behulp van een standaard cd-opname -software , zoals Linux K3b 's maken .
7

Boot de Red Hat installateur op de doel- pc en steek de schijf als hierom wordt gevraagd . In de meeste gevallen zal de installateur Red Hat's stoppen en vragen om het inbrengen van een schijf als het bepaalt dat het niet kan gebruik maken van een van de ingebouwde drivers voor een randapparaat op het systeem . In enkele gevallen , het zal niet , echter , in dit geval , kun je dwingen om te vragen om een driver-CD door op te starten met de " linux dd " commando als de Red Hat installatieprogramma start
.

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Intel 82571EB …
·Hoe maak je een Ethernet- kaar…
·Asus M4A Ethernet-poort werkt …
·Hoe kan ik een printer op een …
·Hoe Ethernet kaarten werken ? 
·Ethernet Kabels & Voordelen va…
·Ethernet Bridge Vs . Draadloos…
·Welke soorten aansluitingen vo…
·Wat is het verschil tussen een…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van internet via een Et…
·Hoe te Routing & Remote Access in Window…
·iLO instructies 
·Hoe Hook Up een N600 een Surfboard 4200 …
·Hoe de Administrator-account uitschakele…
·Hoe je twee computers synchroniseren op …
·Hoe te lokaliseren een DSN -nummer 
·Router internetproblemen 
·Hoe de Device IP-adres zoeken op een net…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com