Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Ethernet Bridge Vs . Draadloos
Een Ethernet brug is ook wel een netwerk brug . Ethernet is de meest gebruikte standaard voor fysieke netwerk normen en het netwerk brug verwierf de naam Ethernet brug door associatie . De draadloze equivalent van een netwerk brug wordt vaak aangeduid als draadloze Ethernet brug . De twee apparaten werken op dezelfde wijze , maar met verschillende media . Wired Netwerken

Devices
aangesloten op een netwerk channel data naar beneden dezelfde kabel . Hoewel het lijkt dat een Local Area Network in een kantoor beweegt veel verschillende data in afzonderlijke transacties tegelijk , dit is echter niet het geval . Maar een boodschap kan worden toegepast voor de op een bepaald moment . Data beweegt langs een netwerkkabel als een elektronische puls . Als twee verschillende berichten zijn actief op de lijn tegelijk , ze met elkaar interfereren . Dit heet botsing . Medium Access Controllers moeten luisteren naar de stilte op de draad voordat ze gegevens kunnen toepassen . Als er veel computers aangesloten op dezelfde lijn dan is ieder moet wachten op een onaanvaardbare periode . Segmenteren van het netwerk vermindert het aantal computers aangesloten op dezelfde kabel . De Ethernet brug worden gegevens tussen twee segmenten .
Ethernetbrug

Ethernetbrug leert over de fysieke gegevens van de apparaten in het segment waaraan het is verbonden . Het luistert voor alle verkeer op beide segmenten . Gegevens reist rond netwerken in pakketten . Het pakket bevat een header met zowel de bron -en bestemmingsadres . Als de twee adressen zijn op hetzelfde segment , de brug negeert het bericht . Dit heet filtreren . Als de bron en de bestemming zijn op verschillende segmenten , de brug kopieert de boodschap tot over de segment bestemming .
Wireless Networks

Wi - Fi-netwerken
volg de dezelfde procedures als een bedraad netwerk . Zij maken gebruik van dezelfde luisteren technieken op Ethernet-netwerken , die Carrier Sense Multiple Access wordt genoemd . Het draadloze netwerk , heeft echter verschillende procedures voor het omgaan met congestie , omdat het bijna onmogelijk is om segment van een netwerk dat geen fysieke eigenschappen heeft . Een draadloze brug vervult de functie van het verenigen van bedrade en draadloze elementen in een verenigd netwerk . Het is een brug tussen een bekabeld segment en een draadloze segment .
Wireless Adapter

consumentenelektronica , wordt de term draadloze Ethernet- bridge toegepast op adapters voor draadloze toegang toe om apparatuur die niet is geleverd met een Wi - Fi zender /ontvanger . De redenering achter het roepen deze apparatuur een brug in plaats van een adapter is dat het apparaat is de eenmaking van de bredere draadloze netwerk ( die kan worden omschreven als een segment ) met een bedrade verbinding tussen de draadloze Ethernet- brug en de aangesloten apparaten ( gedefinieerd als een ander segment ) .

Previous: Next:
  Ethernet
·Wat is een Direct Crossover Et…
·Hoe Set Up Your Ethernet Adapt…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Informatie over Telefoonlijn ,…
·Hoe Hook Up een Ethernet- kabe…
·Wat is de overslag van de Ethe…
·Ethernet Configuration Protoco…
·Hoe kan ik controleren de snel…
·Hoe maak je een Two Wire 2701 …
  Related Articles
Hoe je draadloze routers Bridge 
Hoe je 2 draadloze routers Bridge 
How to Set Up een Wireless Bridge Met ee…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe maak je een Network Bridge Met behul…
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
Hoe kan ik een Linksys 54G gebruiken als…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
  Netwerken Articles
·Hoe te Rubber zolen Slippery voor Latijn…
·Denso Communication Protocols 
·Data Link Protocol 
·Hoe u Windows Plesk Administrator Upgrad…
·Hoe naar Port - Forward Motorola SB5120 …
·Hoe te controleren of een Ethernet -poor…
·Hoe je instellingen wijzigen op de Netge…
·Hoe maak je een WiFi Router Setup 
·Hoe maak je een PC via Remote Control Re…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com