Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is de differnce tussen een router en een Ethernet Switch ?
Ethernet -switches worden ook wel netwerkswitches en multi - port bruggen . Ze een veel gebruikte apparaat voor het verplaatsen van gegevens rond een prive-netwerk . Routers zijn veel mote ingewikkelde apparaten die zijn ontworpen om data over lange afstanden en tussen verschillende netwerken te sturen . De router kan echter worden ingezet om gegevens rond lokale netwerken bewegen . In dit formaat , routers omvatten dezelfde functie als schakelaars . Ethernet Switch

Een switch is een elektronisch kastje met veel stopcontacten . De stopcontacten zijn zogenaamde ' poorten ' en ze huis -kabel aansluitingen . Switches zijn nauw verwant aan twee andere netwerkapparaten en het onderscheid tussen de drie wordt vaak verward . Een hub ziet er precies hetzelfde , maar herhaalt alle gegevens die aankomen op een stopcontact uit op alle andere sockets . De schakelaar stuurt alleen gegevens naar het adres in de kop van het datapakket 's . Een brug slechts twee aansluitingen , maar is verder hetzelfde als een schakelaar . Het verbindt twee segmenten van een netwerk samen en slaat de adressen van de computers met elkaar segment . Schakelaars worden vaak in plaats van hubs gebruikt en kan ook bruggen vervangen .
Router

De router stuurt gegevens overal in de wereld via het internet . In feite , een keten van routers vormt het Internet . Een router houdt een tabel van de beste route naar een bepaalde bestemming te bereiken . Het moet worden verbonden met ten minste twee netwerken . Een van deze moet worden aangesloten op het internet of andere verbonden router die is verbonden met het internet , anders kan de router niet gegevens door ver . Routers vaak wisselen hun routeringsinformatie met de routers waaraan zij onmiddellijk verbonden . Dus , route-informatie wordt verspreid over de hele wereld .
Aanpakken

Het grote verschil tussen een switch en een router is hun adressering systemen . Schakelaars werken op frames van gegevens die een MAC -adres aan de voorzijde van hen . Een MAC -adres is het fysieke adres van de computer . Het is een uniek serienummer hard gecodeerd op elke netwerkadapter , zonder welke geen computer verbinding kan maken met een netwerk . Routers gebruiken IP-adressen . Deze regeling kent ook unieke adressen zijn om elke computer bereikbaar via het internet . Het IP -adres formaat wordt bepaald door de Internet Protocol . Het bevat een element van fysieke locatie als reeksen van IP- adressen worden toegewezen aan elk land .
Verschillen

Een switch stuurt gegevens naar computers waarop het is rechtstreeks verbonden door kabel . Het stuurt alleen gegevens naar de computer verbonden met het MAC adres in de header van het datapakket . De router kan informatie ver waaraan zij niet rechtstreeks doorsturen naar computer . Hoewel routers werken via netwerken , zijn ze in feite niet bepalend zijn voor de hele route het datapakket moet nemen . In plaats daarvan berekent die zijn onmiddellijk naburige routers is de beste gok zo snel mogelijk de data naar zijn bestemming . De volgende router maakt vervolgens zijn eigen beslissing over welke van haar buurlanden dient het pakket volgende ontvangen.

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe een Aspire 4315 Ethernet C…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe kan ik mijn computer confi…
·Hoe Hook Up een Ethernet -kaar…
·Hoe te Lacie Ethernet Disk Min…
·Hoe u Windows 98 Get om Ethern…
·Wat is de Via Rhine II Fast Et…
·Wat is een Fast Ethernet Switc…
·Hoe maak je een losse verbindi…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te WebLogic Test 
·Hoe maak je mappen op een thuisnetwerk 
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Eenvoudige instructies voor een draadloz…
·Hoe maak je verbinding een digitale kabe…
·Hoe Network 2 Computers in 2 verschillen…
·Hoe maak je een Network Infrastructure b…
·Hoe kan ik een PS3 Slim Laptop Bouwen 
·WinGate Step - by - Step 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com