Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is het verschil tussen USB en Ethernet ?
USB staat voor Universal Serial Bus . USB wordt gebruikt voor het aansluiten van randapparatuur op een computer . Ethernet , aan de andere kant , is een high - speed netwerkprotocol . Het wordt voornamelijk gebruikt voor lokale netwerken ( LAN ) aansluiten . Ethernet kan ook worden gebruikt om een ​​DSL-of kabelmodem een computer . Soorten

De USB 1.0 -specificatie ondersteund snelheden tot 12 megabit per seconde ( Mbps. ) USB 2.0 ondersteunt snelheden tot 480 Mbps . Ethernet ondersteunt drie verschillende snelheden . De langzaamste werkt op 10 Mbps . Fast Ethernet werkt op 100 Mbps . Het snelste type is Gigabit Ethernet , welke signalen bij 1000 Mbps verzendt .
Eigenschappen

USB
is compatibel met de plug and play -apparaten . Dit betekent dat wanneer u de stekker in een USB-apparaat , zullen de bestuurders van het apparaat automatisch beginnen te installeren. Wanneer u een apparaat aansluit op uw computer via Ethernet , moet u de stuurprogramma's handmatig installeren . Als er een cd bij het apparaat , plaats deze in de drive om de software te installeren en het apparaat te configureren . Sommige modems die verbinding via Ethernet vereisen geen drivers . Echter , zal uw Internet Service Provider ( ISP ) waarschijnlijk u met software om uw systeem te configureren om verbinding met het internet .
Identificatie

Een USB -kabel heeft metalen connectoren aan beide uiteinden . Het type " A " connector is plat en breed . Hiertoe wordt aangesloten op uw computer . Veel computers hebben USB-poorten zowel aan de voor-en achterkant . Deze kunnen worden geïdentificeerd door een drietand symbool, dat een middelgrote cirkel aangesloten op drie lijnen toont . Een lijn eindigt in een vierkant , een in een kleinere cirkel en een in een driehoek . De " B " -connector aangesloten op uw apparaat . Deze plug wordt ingetoetst , zodat je niet kunt invoegen in uw apparaat op de verkeerde manier . Ethernet ziet eruit als een grote telefoonkabel . Het heeft een plastic lipje aan het uiteinde dat zal vangen binnen de stekker vast wanneer u het in de achterkant van de computer plaatst .
Voordelen

Ethernet
is de beste keuze voor het aansluiten een breedbandmodem op de computer . Dit komt omdat de meeste breedbandverbindingen zal functioneren bij snelheden van minder dan 30 Mbps . Fast Ethernet is meer dan voldoende om deze snelheden aan . Ethernet is meestal de beste manier om een lokaal netwerk te verbinden , omdat het niet hoeft te worden gedeeld met andere apparaten .
Overwegingen

Zelfs als uw router en access punten hebben USB-aansluitingen , kan Ethernet nog steeds een betere optie zijn . USB-bandbreedte wordt gedeeld tussen alle apparaten met USB-poorten op uw computer aangesloten . Dit is prima als je het aansluiten van een printer , een digitale camera en een scanner , omdat je waarschijnlijk niet zult gebruiken ze allemaal tegelijk . Als je USB gebruiken voor uw netwerk nodig heeft , kan het zijn dat uw router of modem concurreren met andere randapparatuur voor de middelen . Ook zijn Ethernet verbindingen gewijd aan netwerkverkeer . Ethernet-kabels van maximaal 328 voet optimaal kan functioneren , terwijl de USB-kabels zijn meestal beperkt tot 6 meter .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet- hub …
·Powerline Ethernet probleemopl…
·Hoe te converteren Van Etherne…
·Ethernet -kabel Problemen 
·Welke soorten aansluitingen vo…
·Wat is een Ethernet-verbinding…
·Ethernet Connector Kleuren 
·Hoe maak je een Ethernet Cross…
·Hoe kan ik Run Veel computers …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Welke onderdelen heb je nodig op te zett…
·Hoe je IP Checksum Bereken 
·Hoe kan ik een Remote Mac Address zoeken…
·Waarom kan ik geen verbinding maken met …
·Hoe maak je een HP Homepage Verander 
·Hoe om te weten Welk type Ethernet- kabe…
·Help met een Flickering Signaal op een d…
·Hoe te Turn Cookie Support op 
·Waarom is mijn High Speed ​​Modem traag?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com