Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is een Unmanaged Ethernet Switch ?
Een switch is een stuk van netwerkhardware die gegevens tussen computers beweegt . Het staat bekend als een netwerk- switch , een schakelende hub , een multi - poort brug of een Ethernet-hub . Ethernet is de meest gebruikte set van normen voor fysieke niveau protocollen in netwerken . De normen zijn zo gangbaar dat de naam ' Ethernet ' wordt vaak toegepast op elke netwerkapparatuur . Schakelaars vallen in twee categorieën : beheerde en onbeheerde . Hub

Een switch is een soort hub . De hub is een doos met een rij van stopcontacten tot netwerkkabel aangesloten met een RJ - 45 -stekker te ontvangen . De stopcontacten zijn zogenaamde ' ports ', en elke computer op het netwerk wordt aangesloten op een poort door een speciale kabel . Een computer verzenden van gegevens naar een andere computer op het netwerk verstuurt het naar beneden de kabel aan op de hub . De hub kopieert alle binnenkomende gegevens naar alle andere havens , zodat alle computers in het netwerk ontvangt die gegevens en moeten in wezen hun eigen beslissingen nemen over de vraag of het te negeren of te accepteren .
Schakelaar < Br>

de schakelaar is hetzelfde als een hub behalve herhaalt alleen inkomende gegevens naar de computer de gegevens bedoeld. Dit reduceert netwerkverkeer . Gegevens reist over netwerken in pakketten . Elk pakket bevat een kop met de adressen van de computer uit het pakket en de doelcomputer . Bij de installatie , de schakelaar vraagt ​​elke computer aangesloten op het voor haar adres . Vervolgens associeert dat adres met de poort waarop die computer is aangesloten . Wanneer gegevens aankomt , de schakelaar leest het bestemmingsadres in de pakketkop en verzendt slechts het pakket naar de poort verbonden met dat adres . Dit is de basis switch . De basis switch wordt ook wel een onbeheerde switch .
Managed Switches

De term " unmanaged switch " is alleen zinvol in vergelijking met een beheerde switch . Het beheerde switch biedt netwerkbeheerders de mogelijkheid van het veranderen van de instellingen van elke poort . Ze kunnen verschillende bandbreedte toewijzen aan verschillende poorten , blokkeren havens , of gebruik de beheerde switch om VLAN's te creëren . Een virtuele LAN ( VLAN ) is een werkwijze voor het behandelen van een aantal computers in een netwerk alsof ze aangesloten op een apart netwerk . De netwerkbeheerder labels berichten van deze computers zodat ze kunnen bijhouden welke computer is waarop ( virtuele ) netwerk .
Onbeheerde vs Managed

De unmanaged switch is verre te houden goedkoper dan de beheerde switch . Managed switches worden vaker gebruikt op ingewikkelde netwerken van grote ondernemingen . Unmanaged switches bieden voldoende functionaliteit voor kleine en middelgrote ondernemingen . De unmanaged switch is populairder dan de hub . Naarmate de technologie zich ontwikkelt , is de prijs van schakelaars verminderd , waardoor ze dichter bij de prijs van een hub . De superieure prestaties van een onbeheerde switch voor iets meer kosten dan die van een hub maakt het een populaire keuze voor een basisnet .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe te Connect 3 computers naa…
·Vast Broadband Gateway Vs . Et…
·Hoe te converteren Serieel naa…
·Lijst van Ethernet II frame Ty…
·Installeren Ethernet 
·Hoe te installeren van een Cat…
·Hoe de Ethernet gebruiken in B…
·De nadelen van Ethernet 
·Hoe te verbinden twee pc's Ove…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe vindt mijn WPA2 Passphrase 
·Hoe kan ik mijn iTunes-bibliotheek synch…
·Hoe het opzetten van de SSL - VPN 200 VP…
·Toegang tot een VPN Via Ubuntu 
·Hoe maak je een Wi - Fi- kaart Netwerk 
·Hoe je op Alles uitschakelen WAN op Link…
·Hoe je 2 draadloze routers Bridge 
·Het veranderen van de URL van een websit…
·Hoe maak je af Zet een printer wachtwoor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com