Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Het veranderen van de URL van een website
URL staat voor Uniform Resource Locator . Een URL bestaat uit een protocol instructie zoals http , https of ftp , een dubbele punt , twee schuine strepen , een domeinnaam , eventueel een pad naam en een bestandsnaam met bestandsextensie . Bijvoorbeeld , in de URL http://www.ehow.com/guide_5-computers.html , het protocol is http , de domeinnaam is ehow.com , en de bestandsnaam is guide_5 - computers , en het bestandstype-extensie is html . De eerste en de laatste codes vertel een computer hoe u toegang tot het bestand , en de informatie in tussen vertelt de computer waar het te vinden . Functie

Het meest gecompliceerde deel van de URL te veranderen is de domeinnaam . Wanneer u een URL in een browser , de browser vraagt ​​een Domain Name Server ( DNS ) om te proberen om het IP ( Internet Protocol ) -adres van de computer die deze website host vinden . Het maakt gebruik van zowel de domeinnaam en het subdomein ( zoals com, net of org ) om te komen met het IP-adres , dat is een 32 - bits getal uitgedrukt als vier 8 - bits getallen gescheiden door punten (bijvoorbeeld , 65.98.6.34 ) . Dit is het adres van de computer die bestanden van de website bevat , en in de meeste gevallen zal het een computer eigendom is van een bedrijf dat verhuurt ruimte , riep een webhost .
Web Hosting < br >

Als je een website hebt, is het waarschijnlijk heb je ook een webhost , tenzij bestanden van de site enkel op je computer . Je ze waarschijnlijk geüpload naar de computer van uw web host op een bepaald punt . Als u besluit om een andere domeinnaam te gebruiken , kan het net zo makkelijk als contact opnemen met uw webhost en hen te laten weten dat u wilt een nieuwe domeinnaam te registreren . Kunnen zij in staat zijn om de bestanden naar het nieuwe domein voor u , of ze kunnen u een nieuwe locatie in gebruik te geven , en dan moet je alle bestanden opnieuw te uploaden , zorg ervoor dat de interne links op uw webpagina's ( die gebruikers verwijzen van de ene naar de andere pagina op uw site ) niet verwijzen naar de oude domeinnaam niet meer .
hosting Uw eigen site

Als u het hosten van de website jezelf, zul je nog steeds een nieuwe domeinnaam te registreren . In dat proces , dan moet u uw IP-adres weer te geven. Nogmaals, vervang al uw interne weblinks naar uw nieuwe domeinnaam overeenkomen , of gebruikers een foutmelding krijgen zodra je oude domeinregistratie vervalt .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Camtasia films Put in J…
·Hoe Hook Up het internet met e…
·Hoe kan ik zoeken voor de Prij…
·Hoe maak je een mobiele telefo…
·Hoe doet u mee de Winx Club 
·Hoe kan ik een internet signaa…
·Hoe je naar uw 2Wire Configura…
·Verbinding maken met het inter…
·T4 Vs . T3 Line Internettoegan…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je opnieuw installeren SBS Shar…
·Charter Communications Voice Mail instru…
·Wat is dBi in Verwijzing naar een Wi - F…
·Hoe te Broadband Access Get op een lapto…
·Hoe te activeren Actiontec M1000 
·Hoe maak je een Verizon Breedband tussen…
·Heeft het Type Cable Modem Matter ? 
·Wat is een OAM Ping test? 
·Hoe te wijzigen van een domeinnaam in Sh…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com