Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is een OAM Ping test?
De volledige naam van de OAM ping-test is de ATM OAM ping test. Dit is omdat het gaat om het verzenden van een speciaal type pakket, dat bestaat alleen in ATM verbindingen . Een ping is een test van de prestaties van het netwerk en de ATM OAM ping is speciaal ontworpen voor Asynchronous Transfer Mode verbindingen . Asynchronous Transfer Mode

gegevens en netwerk berichten
reizen rond netwerken en over het internet in pakketten . Een pakket is een structuur die een lichaam , met de gegevens , en een header , waarin administratieve gegevens die de reis van het pakket te helpen houdt bevat . Alle netwerken hebben een maximaal toegestane grootte voor pakketten , die ook wel de Maximum Transmission Unit , of MTU . Pakketten reizen op het netwerk kan het even welke grootte tussen de minimaal benodigde ruimte voor de packet headers en de MTU te zijn . Meestal is er geen vaste maat voor datapakketten . ATM-netwerken zijn anders, omdat de plaats van een standaard pakket grootte vereiste aan alle transmissies . Deze standaard pakket wordt een "cel . " De gestandaardiseerde pakket lengte is gunstig voor streaming toepassingen , zoals internettelefonie of video -streaming , waar regelmatig feeds van gegevens vereisen genoemd .
Ping
< br

Ping > is een bekend netwerk hulpprogramma dat is een van de meest gebruikte gereedschappen in netwerkbeheer . Het test de beschikbaarheid van een verbinding met een specifiek adres door het sturen van een pakket . Dat pakket wordt onmiddellijk terug en zo de verzendende applicatie kan de heen-en terugreis van de gegevens naar een bepaalde bestemming te timen . Een serie pakketten geeft een idee van de regelmatigheid van het verkeer tussen de twee eindpunten en rapporten over verlies van pakketten , het geven een idee van de status van de lijn .
ICMP
< br >

Ping exploits en rapporteren van fouten protocol dat actief is op alle netwerken is . Dit is het Internet Control Message Protocol . De specificatie van dit protocol bevat een standaard " ECHO_REQUEST " packet en haar " ECHO_RESPONSE . " Alle netwerk software implementeert deze procedure en het is de ICMP " ECHO_REQUEST " pakket dat de basis van een ping test vormt .
< Br > OAM

ICMP
werkt op een lager niveau dan die waar de meeste van de koppen op een datapakket worden geplaatst en zo zijn " ECHO_REQUEST " packet geen model standaard data transmissies. Het maakt ook niet voldoen aan de norm celgrootte die ten grondslag ligt aan de definitie van een ATM-netwerk . ATM- verbindingen tot stand brengen van een administratieve verbinding tussen twee eindpunten en stuur berichten heen en weer langs dat pad . Deze verbinding moet worden gehandhaafd en de twee eindpunten communiceren met administratieve informatie aan de ATM- koppeling , riep een permanent virtueel circuit , te houden in een geschikte toestand om data te vervoeren . De administratieve berichten van ATM reizen in een pakket formaat genaamd een operatie , administratie en onderhoud pakket. Dit is OAM . De ATM OAM ping test stuurt een OAM -pakket in plaats van de ICMP " ECHO_REQUEST " pakket naar metrics van de verbinding te testen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe om uw eigen webcast Maak f…
·Contacteer ID Protocollen 
·De ENQ /ACK Protocol 
·Hoe te installeren WPN111 
·Hoe te verwijderen HughesNet E…
·Hoe maak je een VM Machine Kop…
·Microsoft Partner Program Requ…
·Hoe je Bluetooth inschakelen o…
·Hoe je Pass Cisco Networking A…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·VoIP Routing Protocol 
·Hoe vindt mijn MAC-adres op mijn Windows…
·Met twee Wireless Network Adapters Run 
·Installatie Procedures voor de Linksys W…
·Hoe maak je een poort in Cmd 
·Hoe maak je verbinding een E3000 Router …
·Hoe je TCP Omleidingen configureren voor…
·Hoe maak je verbinding met een netwerk h…
·Hoe te Annuleer BellSouth telefoondienst…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com