Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe belangrijk is de Ping -nummer ?
Ping is een zeer basic programma , maar het is een van de belangrijkste instrumenten in het netwerkbeheer . Het programma is in staat om een verbinding naar een bepaald adres te bevestigen en geven informatie over de rondvaart tijdstip van het bericht . Wanneer deze wordt uitgevoerd voor een reeks uitzendingen , kunnen de variaties in dit nummer veel informatie geven . Gebruik

Iedereen
aangesloten op het internet kan gebruiken ping . Alle pc's met Windows hebben een opdrachtprompt optie in de map van het menu Start accessoires . Ping stuurt verzoeken aan een bepaald IP -adres . Een IP -adres is het standaard aanpak voor het Internet en is gedefinieerd door de Internet Protocol . Het is niet nodig om het IP adres nodig om het te gebruiken . Een standaard webadres zal net zo goed doen . Als je "ping eHow.com " typt vier verzoeken zal worden toegezonden aan het pad tussen uw computer en de server waarop de eHow website te testen . De eerste boodschap van het ping programma toont het IP-adres van het webadres .
Ping Output

Ping
schrijft een regel uitvoer als elke test verzoek terugkeert . Voor elke regel toont het IP -adres dat het bericht is verzonden naar de grootte van het bericht en het aantal milliseconden duurde het bericht heen en terug . Tot slot , de resultaten lijn toont een aantal genaamd TTL , wat betekent " Time to Live . " Dit aantal wordt verminderd voor elke router de boodschap passeert , wanneer deze nul bereikt , laat de router het pakket . De tijd om het nummer live is hetzelfde voor elk bericht , want dit is een instelling op het netwerk van waaruit u de ping- verzoeken gestuurd . Dit , en de grootte van het bericht , zijn niet zulke belangrijke nummers .
Ping Samenvatting

Nadat alle vier de boodschap detail lijnen , ping schrijft een samenvatting . Deze eerste details hoeveel pakketten werden verloren . Dit is een aanzienlijk aantal , en nul moeten zijn . Vervolgens tonen de resultaten minimale , maximale en gemiddelde round trip tijd voor de vier berichten . De resultaten van slechts vier berichten kan een nauwkeurig beeld van de verbinding niet geven . Het verzenden van 100 aanvragen geeft een beter beeld van de prestaties . Honderd is een goed aantal , omdat het direct je resultaten zal veranderen in percentages .
Belang

De paar nummers die uit ping zijn van groot belang , met name voor tijdgevoelige toepassingen zoals VoIP en streaming video . Deze toepassingen hebben geen tijd om verloren pakketten opnieuw en zo het packet loss nummer zou leiden tot hiaten in een telefoongesprek of pauzes in video streaming . Deze toepassingen moeten gegevens ontvangen op een normale snelheid . De variatie in de round trip tijd wordt jitter genoemd en wordt deze door de drie rondvaart figuren in de samenvatting . Het feit dat de ping naar een webadres en niet een IP-adres in geslaagd bevestigt aan de sitebeheerder dat er geen probleem is met de Domain Name System vermelding die regisseert Web bezoekers van de server voor de site.
< Br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe een RJ12 Crimp Connector C…
·Hoe te delen Mijn documenten M…
·Problemen oplossen met NIC Bon…
·Adaptive Routing Protocollen 
·Hoe het opzetten van een Proxy…
·Soorten van een teleconferenti…
·Windows CE Network Tools 
·Hoe te Remote Access Setup Van…
·Hoe Microsoft OCS Load Balanci…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de naam van een netwerk SSID op Wijz…
·Wat zijn enkele Compatibel Ethernet Adap…
·Kaspersky Systeemvereisten 
·Maak je eigen Ringtones en deze via Blue…
·How to Get Rid van een DNS- record 
·802.11 Wireless LAN Fundamentals 
·Hoe te Turn on Google 's Auto Fill 
·Hoe te Loopback Zoek op een Cisco 
·Goede internet snelheid voor Gaming 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com