Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Maak je eigen Ringtones en deze via Bluetooth
Bluetooth-technologie heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de rechtvaardiging van cellulaire gemak geweest . Het voegt veel waarde toe aan de lijst van redenen waarom een ​​persoon een mobiele telefoon zou moeten bezitten . Bluetooth-technologie mobiele apparaten bijna computers uitgerust met zijn vermogen om media zenden door een middel van een draadloze bestemming . Of het nu voor recreatieve doeleinden , zoals ringtone exporteren , of bedrijf, Bluetooth maakt het leven net een beetje makkelijker voor de gemiddelde persoon . Het maken van uw ringtones is zeer eenvoudig en het wordt nog makkelijker met de praktijk en de tijd . Deze instructies zullen u precies laten zien hoe je een hoge kwaliteit klinkende ringtones te maken en deze aan uw mobiele apparaat via Bluetooth . Wat je nodig hebt
Bluetooth staat computer
mp3 song file
mp3 trimmer
Ringtone omzetten van software
Bluetooth staat mobiele apparaat
Toon Meer Instructions
1

Ten eerste , download mpTrim . Dit is een gratis , gebruiksvriendelijke mp3 keer editor waarmee u de begin-en eindtijd van uw ringtones bewerken tot in de tiende van een seconde . Om de software te downloaden , klikt u op de link in het gedeelte Bronnen hieronder vermeld , en pak het bestand wanneer het downloaden is voltooid . Je moet dan start de software en klik op ' Openen '. De ontdekkingsreiziger doos Windows zou moeten verschijnen . Zoek het mp3-bestand dat u wilt bewerken en klik op 'Openen'. Kopen van 2

Wanneer u klaar bent met het bewerken van het mp3-bestand , moet u het bestand op te slaan onder de naam van het bestand automatisch voorgesteld . Weet de bestandsnaam niet wijzigen in any way. Dit zorgt ervoor dat u niet de werkelijke mp3- bestand te overschrijven en verliest de hele song .
3

Nu moet je de mp3 converter downloaden . Om dit te doen , moet u de ringtone converter software te downloaden . Met deze software kunt u uw mp3-bestand te converteren naar de bestandsindeling die compatibel is met uw mobiele apparaat . Wanneer het downloaden verschijnt , zal zij de mogelijkheden te geven " Run ", " Opslaan" of " Annuleren". Klik op " Opslaan" om het bestand op te slaan . Wanneer het downloaden is voltooid , voert u de licentieovereenkomst. Wanneer het volgende scherm verschijnt , negeer het protocol en klik op 'Volgende'.
4

Wanneer de software paneel laadt , gebruikt u de editing tools aan de rechterkant van het taakvenster om uw mp3-bestand dienovereenkomstig aanpassen . Als u klaar bent , klikt u op "Convert ". Je moet dan worden gevraagd om uw mobiele telefoon vervoerder in te voeren . Na dit te doen , klik op "Volgende . " De software moet je mp3 converteren naar het formaat dat bij uw provider en handset .

Pair 5 de telefoon met de pc . Je moet eerst zorgen dat de telefoon en de pc zijn Bluetooth- compatibel . Zo niet , dan moet u de Bluetooth- instellingen op de telefoon en de pc . Vooraf geïnstalleerde Bluetooth-technologie op de meeste pc's kan worden ingesteld door simpelweg te klikken op het pictogram op het bureaublad en na de eenvoudige set-up instructies . Dan moet je de cellulaire Bluetooth-instellingen te schakelen . Dit kan gedaan worden door te gaan naar het menu van uw telefoon , en op het tabblad 'Instellingen' . Je moet ' Bluetooth-instellingen . " Zien Schakel de instellingen op en koppel de telefoon en de pc . Wanneer de apparaten zijn gevonden , klikt u op "Pair " of " Add -apparaten . " Dit zal variëren afhankelijk van uw handset . Wanneer wordt gevraagd de viercijferige pincode in te voeren , moet u invoert 0000 of 1234 . Beide pas codes zijn stationair en dezelfde code moeten worden opgenomen op zowel de pc en telefoon . Wanneer de apparaten geven de indicatie dat het paar succesvol is geweest , zul je nu in staat zijn om media te zenden . Wanneer het scherm met opties voor gekoppelde apparaten met de pc , klik op "Verzenden media via Bluetooth . " Ga naar " Ringtones " en klik op "Verzenden ".

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Schema's gebruiken om e…
·Avaya Partner Paging instructi…
·Hoe maak je een draadloze NIC …
·De verschillen tussen Hub Swit…
·UXP Protocol 
·Hoe u Windows Firewall configu…
·Hoe te activeren Gigabyte Team…
·Speed ​​Tests voor een netwerk…
·Hoe doet u mee Two Columns 
  Related Articles
Hoe u uw draadloze router beveiligen 
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe u uw pc gebruiken als een draadloze …
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe uw Netgear Wireless Router instellin…
Hoe kom ik erachter Uw WEP- wachtwoord 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Hoe maak je een WiFi Booster Zorg 
Hoe om WiFi Staartjes verdienen met RJ45…
  Netwerken Articles
·Hoe te Windstream Problemen 
·Wat is het belang van een Proxy Server ?…
·Wat moet de instellingen Be op een lapto…
·Hoe toegang Netgear ReadyNAS Via een VPN…
·Hoe maak je een virtuele XP- client toe …
·Hoe je op afstand toegang DSL Modem 
·Hoe om het te beheren Ondersteuning 
·Hoe u uw MTU Test in DOS 
·Hoe kan I Bridge Twee Netopia 3347W Rout…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com